Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika_u

neonail by Patricia KAzadi

Polecane posty

Gość weronika_u

wczoraj maffashion robiła sobie manicure lakierami Patricii Kazadi z jej kolekcji ,mega spodobały mi się te kolorki ,dzisiaj sprawdziłam je na stronie ,pójdę jeszcze do punktu neonail w moim mieście żeby sprawdzić je na żywo :) macie tą kolekcje? które kolory polecacie? ja wcześniej nie używałam neonaila czy powinnam kupić ich baze i ich top coat?

Gość marie_eiram
Bardzo podoba mi się kolor który wybrała maffashion! To ten beż z kolekcji - naked truth, nie sądziłam,że może tak ładnie wyglądać na paznokciach :) Ja nie lubię szaleństw zatem taki kolor jest dla mnie idealny. Mam zamiar zakupić ten oraz czerwień z tej kolekcji, piękne buteleczki mają te lakiery <3 :) A jakość hybryd NeoNail jest świetna, najlepiej używać jedną bazę i top, tzn z jednej firmy. Ja mam NN i chwalę sobie :)

Gość madzik28n
ja na ich stacjonarne stoiska nawet nie zachodzę, bo wydałabym fortunę - pewnie wszystko by mi się spodobało. :D Ale jeśli chodzi o kolekcję Kazadi, to ja się zakochałam w 3 kolorkach: naked truth insomnia tiger lily Piękne pastelki na lato! :)

Gość yellonka
kupiłam całą kolekcję, bo cena jest nizsza niż na początku. :) piękne te kolory!!