Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z żoną żyję jak z przyjaciółką, a mam kochankę

Polecane posty

Gość gość
@ gość dziś Po pierwsze- widac, ze analogii nie zrozumiales.<<< Zrozumialem, zrozumialem. To ty walnelas ta analogia jak kula w plot. No ale jesli twierdzisz, ze jest inaczej to wyjasnij. Oczywiscie wiadomo, ze napiszesz cos w stylu, ze nie bedziesz wyjasniac, itd. >> po drugie trzeba byc idiota, zeby brac cos z uznaniem, ze wszystko nam pasuje i jest ok, po czym po latach miec pretensje, ze jednak te same apsekty, ktore byly od samego poczatku, nagle nam sie nie podobaja, To dziecinada<< To jest niestety bardzo typowe, wlasnie szczegolnie dla kobiet. Stare przyslowie mowi, ze kobiety licza, ze facet po slubie sie zmieni, mezczyzni licza, ze kobieta pozostanie taka sama oczko.gif . >>Skoro widzial jaka jest zona i taka ja pokochal, to od poczatku trzeba bylo po slubie zalatwic sobie d...pe na boku do uzupelniania brakow żony.<< A co za roznica, czy ja zalatwil zaraz po slubie, czy po ilus latach. Po prostu wyczerpala mu sie cierpliwosc. >> Poza tym autor jest widocznie zakochany i chcialby zwiazac sie z kochanka, wiec nie wiem co go przy żonie trzyma, chyba jedynie dzieci.<< Jesli chce zwiazac sie z kochanka, to nie ma sprawy, niech to robi. Mysle jednak, ze woli, by wszystko pozostalo tak jak jest. >> a autor jest zwyklym slabym chlopczykiem, któremu bezpiecznie w obecnej pozycji<< No wlasnie, jest mu dobrze jak jest i wcale nie chce zwiazac sie z kochanka, jak piszesz pare zdan wyzej . >> Pakują sie w cos z naiwnością dziecka, że może jakos to będzie i jakos sie ulozy. Otóż nic sie nie dzieje jakoś.<< Przeciez juz mu sie ulozylo: ma zone i kochanke. Jedna dla zycia rodzinnego, druga dla seksu. Wiec nie swirowac, tylko korzystac z zycia usmiech.gif . x Jesteś zbyt dziecinny, więc dyskusję z Tobą uważam za zbędną.

Gość gość
Przez takich jak Ty rodziny są rozbijane a dzieciom niszczy się psychikę. Kiedy rodzice nie są przykładnym małżeństwem to ich dziecko samo nie będzie miało godziwego małżeństwa. Mam teraz 19 lat ,ale w wieku 11 lat dowiedziałam się,że mój ojciec ma romans. Taka sama sytuacja jak ją opisałeś. - dokładnie taka sama. I wiesz co? ten egoista zepsuł moje dzieciństwo, urwał się kontakt z jego rodzinom choć do tej pory mieliśmy na prawdę dobrą relację. Zamknęłam się w sobie i nie byłam już tak towarzyska jak kiedyś. Tu nie chodzi o to że Twoja żona jest zimna , bo 'taki ma charakter' Ty po prostu jej nie dostrzegasz, czuje się pomijana. Wiem co mówię , bo przechodziłam dokładnie przez to samo. Jedyne co mogę powiedzieć - nigdy więcej nie będę tolerować kłamstw, bo mnie i siostrze kłamał żywo w oczy co robi po godzinach . To jest bezczelne i taka osoba nigdy więcej nie będzie moim tatą. NIGDY.

Gość gość
takich egoistów jak ty ignoruje, zyj w swoim pieknym swiecie gdzie chodzisz do celu po trupach.

Gość gość
Jestem kochanką dużo starszego mężczyzny, oczywiście żonaty z zimną rybą, starsza od niego o rok. Jest nam dobrze ale chciałabym czegoś więcej...chcę mieć go tylko dla siebie :(

Gość gość
Moim zdaniem autor płaci za młodzieńczą głupotę. To nie jest normalne, że kobieta reaguje tak na dotyk. Większość lubi być przytulana, masowana i całowana. Źle się dobraliście. Powinieneś szukać kobiety, która lubi seks. Nie dziwię Ci się, że szukałeś ciepła. Sytuacja jest trudna i prawda jest taka, że to Ty popełniłeś błąd. Twoja żona była z Tobą szczera. Powinieneś zaproponować jej przyjaźń, albo zakończyć znajomość. Jej zależało na rodzinie, którą Ty teraz rozwalasz. Kochankę traktujesz przedmiotowo. Ona Cię kocha i im dłużej będziesz się bawił tym większe rany pozostawisz.

Gość gość
E tam, każda kobieta lubi sex. Tylko nie każdy umie ją rozbudzić.

Gość gość
TO powyższe to sama prawda.

Gość gość
a nie mozesz pogadac szezre z zona dlaczego jest taka oslchła ,zimna .Nie rozumiem dlaczego lduzie nie potrafia ze soba szczerze rozmawiac, przeciez to podstawa