Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DawnyBywalca

Siema

Polecane posty

Gość gość
Mentalność zaściankowa :-D Odezwał się warszawski słoik. Po co ciulu zadajesz jej pytania jak ja znasz prywatnie debilu do kwadratu pod 1000000000 nicków? Co widziałeś nową cip.ę robileś nick malutki puszek autorze :-D:-D:-D:-D

Gość gość
kilka anonimowych tchórzy pomarańczowy?bywalco na anonimowym forum? Jestes ułomny czy udajesz? Zaloguj się kretynie:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość DawnyBywalca
Jest pierwszy oburzony. :D Brawo Ty .:D

Gość gośćmirinda
Forum służy do wymiany postów.Jeśli kierunek tej rozmowy od razu wydaje Ci się niewłaściwy, arozmówca Ci nie pasuje to po co mu odpisywać?

Gość Don Pietro
Istne burdello 😴

Gość gość4imp
Pytanie o flirt? ;) To jasne, że nie mogę zdradzić, bo gość się dowie. Bo ja zawsze twierdzę, że nigdy nie flirtuję. (a goście kafe w amoku :D ) Zauważ, tematy "o czymś" nie mają "brania", zaczynasz temacik o forum- atak. Misiaczki kochane. ;)

Gość gość
Uzyskałęs odpowiedz jak piszesz wylogowany bywalco a więc spierrtalaj stąd ale nie, on będzie tu cały dzień ujadał :P:P:P

Gość DawnyBywalca
Mirando właśnie skończyłem rozmawiać z tymi co mi nie pasują. Wiem że to nie ma sensu. :) I tak pewnie będą tutaj szczekać co do tego nie mam złudzeń. :D

Gość gość
Szamberium posuwał każdy z forum :-O:-O Od In Spe po Naja Don Pietro :-O:-O

Gość gość
A ty na każdy taki temat włazisz szambiaro uzależniona,pozdrów Talię szrocie bezpłodny

Gość gość
gosc z amoku:-P odezwala się pomarańczowa fryta.smialo autorze pokaż niebieski nick może zostaniesz bohaterem opowiadania :-D:-D:-D:-D

Gość DawnyBywalca
Zauważyłem że najlepiej sprzedają się tematy gdzie można nakręcić afere. Nie wiedziałem że mój temat i moja osoba będzie wzbudzała takie zainteresowanie. :D A pomyśleć że jak kiedyś byłem czarnym nickiem to nikt na mnie nie zwracał uwagi. :D

Gość gość
nie dziwne ze nikt nie zwracał na ciebie uwagi i nie czarny tylko niebieski nie ściemniaj idioto!

Gość gość4imp
Bo jest tu kilku "żyjących forum inaczej". ;) Zaraz będziesz "Koke" Bywalco. ;)

Gość gość
35 letni szrot z Sopotu jest tak zdesperowany że za chwilę uwagi da sie wirtualnie piertolic. później zjawi sie zdradzona żona to szrot przeprosi :classic_cool:

Gość gość
Jaka aferę,?zostałeś wyśmiany- to nie afera kołku:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Bywalco stare czasy jak były czarne nicki w chòj czasu musisz tu siedziec. Strasznie smutne życie musisz mieć. Szamberium już zdjęła majtki możesz lizać jej różowe dziurki 😴

Gość gośćmirinda
Moim zdaniem jest tu wystarczająco ciekawych ludzi, z którymi można porozmawiać.

Gość DawnyBywalca
gosc4imp mam się przyznać że jestem Koke albo Nowy? :P Zatem jam jest Koke!! :D Jak oni wszystko wiedzą . ;)

Gość gość
Od Koke to ty się odjep pomarszczony szrocie

Gość gość
Ja pierdolę:O zostawcie go, niech siedzi i popierduje te teksty ze zdartej płyty. Niech je resztki po Wilku

Gość gość
Jakoś sobie trzeba tłumaczyć własną głupotę. Dzięki mnie ten temat o niczym się nadal rozwija więc podziękuj mi kłykciu, że ci naplułem w gębę i byłem łaskaw ci napluć, żyj cudzym anusem ewentualnie 4imp się tobą zainteresuje ale ona każdym się interesuje.

Gość DawnyBywalca
Mirando to dlaczego ich tutaj nie widać? Pokaż mi tematy gdzie są te ciekawe osoby. :)

Gość gość
Dokładnie interesuje się każdym nawet Wilkiem:-D

Gość gość
Twoje tematy wylogowana męska pissdo były ciekawe.

Gość gość
A jak sie tlumaczyła przed Talią,kudły by w realu miała powyrywane,nawet mąż w dóópę kopnął hrrrrrr tfuu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość4imp
Zapytam normalnych: czy Wy to czytacie? ;) Nareszcie mają co do roboty, piłka w grze. ;)

Gość DawnyBywalca
Jednemu facetowi chce się tyle pisać jako gość i jeszcze sobie przypisuje zainteresowanie tematem. Facet walisz tyle wpisów pod gościa , raz udajesz wielce oświeconeg , raz wyzywasz od k***w masz problemy z rozdwojeniem jaźni może. :) I że ci się komp nie zacina od tylu przeglądarek pootwieranych . :D

Gość gość
Masz wersety, masz temat chwili, na chóój tu siedzisz i nakręcasz?na chóój włazisz na każdy temat? Z tej samotności ci odpiertala, odpocznij od forume jak ci wielu radziło💤

Gość gość
Sucho we wsi