Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym walczyć o niego po tym jak się zmienił kiedy zrezygnował ze mnie

Polecane posty

Gość gość

Uganiał się za mną 1,5 roku. Był wtedy nie za bardzo niezalezny, nawet nie był wysportowany. Wolalam innych a nie nieudacznika. W końcu sam odszedł, ja miałam wspaniałem wakacje. Wróciłam po roku. Mój facet zostawił mnie po urodzeniu naszego dziecka. I zobaczyłam jego...własny interes, mieszkanie, buduje dom, wysportowany, opalony. Jego dziewczyna? Bez komentarza, ciemna mysz, widać ze zamknieta w sobie. Chce sie z nim spotkac i odbudowac to co bylo. Myslicie ze mam szanse?

Gość gość
A myślisz że on ciebie chce? Samotna matka z dzieckiem? Ochłapy po innym?

Gość gość
Nikt nie chce jechać na cudzym save,ie. Poza tym te szare myszki mają z reguły dobre serca. Ty lepiej obniż wymagania bo zostaniesz sama pamiętaj, że już nie grasz w tej lidze co on.

Gość gość
Szkoda tylko ze liczy sie dla Ciebie jego kasa a nie on sam. Mam taka znajoma ktorej były chłopak stał sie po kilku latach bardzo zamożny. Kiedys z nim zerwała bo taki mało męski, nieporadny. Szybko zaszła w ciaze z innym, szybki ślub, szybko drugie dziecko i żyją od wypłaty do zasiłku. A chłopak po roku poznał fajna dziewczynę, ktora bardzo go wspierała, pomagała mu rozkręcić swoją firmę, wzięli bajkowy ślub, postawili nowoczesny, duży dom i ona jest teraz w ciazy i ta znajoma ciagle przeżywa ze to ona mogłaby byc na jej miejscu, ze co tamta w sobie ma. Powiedziałam jej ostatnio: nie kochana, nie mogłabys byc na jej miejscu. Nie chciałas fajnego, skromnego faceta, chciałas palanta który nie ma do Ciebie odrobiny szacunku to teraz tak żyj i pozwól żyć innym. Nawet mi jej nie szkoda, niech zyje w tej swojej nędzy i ssie swojemu fagasowi pale do końca zycia. Ostatnio byli u nas i ciagle robił niewybredne żarty na temat seksu i jak wychodzili dodał na koniec ze jeszcze musi jej zapakować do gardła bo jak sie jej nie spuści na twarz to nie usnie. Niech sobie robią co chcą ale po co o tym opowiadać. To była ich ostatnia wizyta u nas.

Gość gość
Juz kilka mcy temu pisałaś. Czyli nic jeszcze nie wyszlo i facet dalej jest z myszka . A ty daj im spokoj.