Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cała prawda o kobietach,które wchodzą tu śmiać się z matek i ciężarnych

Polecane posty

Gość gość

Skoro nie planujecie macierzyństwa, a z matek się smiejecie...to dlaczego tu wchodzicie? i dlaczego akurat z nich macie bekę? Na ogólnym są więksi debile a na uczuciowym to już dno, tam bardziej pcozułybyście się kimś ;) coś mi się wydaje, że tłumiony instynkcik daje o sobie znać :) Były na ten temat badania psychologiczne, wiele kobiet wchodzi na takie fora i hejtuje tematykę tego typu bo w głębi serca mają zakodowane że powinny też kiedys zostac matkami i/lub juz by chciały ale nie mogą, dlatego hejtowaniem utwierdzaja sie chwilowo w przekonaniu że w gruncie rzeczy nie jet tak źle, matki to idiotki, same debilki, ja jestem mądra... ale z tyłu główki kompleks braku dzieci jednak jest...bo społeczne i biologiczne uwarunkowania są nie do zdarcia i w kazdej z was predzej czy pzoniej sie odezwą. Najlepszą obroną jest atak - atakując, wysmiewając cieżarne i matki, leczycie własne braki. TAKA JEST PRAWDA, radzę jej spojrzeć w oczka ;)

Gość gość
ja moge miec dzieci, moj partner rowniez, jedna ciaze usunęłam, płodność mam dobra, ale nienawidzę bachorów i tak, jestem z tych, którzy maja wielka bekę z matek polek, które jarają sie kupkami i dzieci to ich jedyne osiągnięcie (słabe zresztą). Sorry, Twoja teoria o psychologii itp jest lekko ulomna zatem. :) pozdrawiam i radze juz nie pisać takich idiotyzmów, jakoby niechęć do czegoś oznaczała tak naprawdę zakodowaną chęć (f**k logic w takim razie) jakbym chciała sie rozpływać nad zupkami i pieluchami, czemu miałabym tego nie robić? hahahahha. kończę juz, sorry, im allergic to bulls**t :*

Gość gość
16:08 a możesz nas oświecić, co robisz w tym dziale na tym forum? Bo zawsze mnie to zastanawiało, po co ktoś traci czas, energię i moc obliczeniową na udzielanie się w tematach, które nie dotyczą go i nigdy dotyczyły nie będą ;) Nie lepiej dział ERO albo uczucia? Nigdy nie zrozumiem logiki takiej jak ta twoja, a raczej jej braku...

Gość gość
16.08. Wiesz co, sama bylas obsmarkanym bachorem, szkoda ze kobieta ktora cie urodzila nie miala takiego podejscia jak ty, zeby usunac ciaze, byloby jednego debila mniej.

Gość gość
no to jak nienawidzisz "bachorów" to po co wchodzisz na tematy o nich? przecież to kompletnie bez sensu...chcesz się upodlić rozmawiając o czymś co cię obrzydza? rozumiem, to takie zaburzenie :) Nazywa się masochizm :)

Gość gość
16:18 to samo miałam jej pisać, ale - zacytuję klasyka niszy polskiej polityki - "szkoda strzępić ryja" ;)

Gość gość
Dziewczyny, czasem tematy pokazują sie na głównej stronie, te które sa nowe, mi sie pokazują z różnych dzialow, moze dlatego tamta tu trafila, pozdrowienia :)

Gość gość
"Na ogólnym są więksi debile a na uczuciowym to już dno, " A właśnie nie. Czytywałam różne działy i ten mnie wciągnął najbardziej :D I tak, trafiałam tu z ogólnej właśnie, wcześniej nigdy nie wchodziłam bo mi się wydawało, że tu nudno, kupki, pampersy...gdzieżby, tu jest ciekawiej. Podobnei wchodze się pośmiać na jedną grupę zakupową na facebooku - też są genialni. Jedni czytają dowc**y, inni oglądają komedie, a ja w wolnym czasie lubię takie pierdy podczytać. Czasem pomogę jak coś wiem ;) x Na facebooku np. widziałam, ze "Bekę z mamuś na forach" miały tysiące najróżniejszych osób polubioną. Pogódźcie się z tym, że na macierzyńskim na kafeterii naprawdę są niezłe jaja. Jak się szuka porad to chyba są lepsze fora (tak obstawiam).

Gość gość
gość dziś ja moge miec dzieci, moj partner rowniez, jedna ciaze usunęłam, płodność mam dobra, ale nienawidzę bachorów i tak, jestem z tych, którzy maja wielka bekę z matek polek, które jarają sie kupkami i dzieci to ich jedyne osiągnięcie (słabe zresztą). Sorry, Twoja teoria o psychologii itp jest lekko ulomna zatem. usmiech.gif pozdrawiam i radze juz nie pisać takich idiotyzmów, jakoby niechęć do czegoś oznaczała tak naprawdę zakodowaną chęć (f**k logic w takim razie) jakbym chciała sie rozpływać nad zupkami i pieluchami, czemu miałabym tego nie robić? hahahahha. kończę juz, sorry, im allergic to bulls**t :* xx nikt ci nie kaze miec dzieci, ale twoje teorie tez nie maja sensu: - kupkami jaraja sie tez wszyscy lekarze, bo jest to informacja o zdrowiu pacjenta, Tym bardziej, jesli pacjent ( w tym wypadku dziecko)nie moze sam o nim opowiedzic - nie ma podstaw, zeby sadzic, ze dzieci sa jedynymi osiagnieciami "dzietnych" kobiet. Wiekszosc kobiet , w tym kobiety sukcesu, ma lub bedzie miala dzieci. Brak dzieci nie przeklada sie na osiagniecia w innych dziedzinach.

Gość gość
bo chcemy zobaczyć ile mamy p************h bab, których celem jest rozmnażanie się jak królice, a później podrzucanie tych dzieci dziadkom bo one pieprzeniem się nie są zmęczone jedynie wychowywaniem tego co same narodziły

Gość gość
u mnie w klatce królica urodziła 5 i to jedno po drugim, ale babsko nie do z***bania

Gość gość
20.33 Jest różnica miedzy "moj syn ma dobra przemianę materii i jest zdrowy, co pokazują badania kału" od "ZOBACZCIE OMG MOJ BRAJANEK WYKUPKAŁ SIE PIERWSZY RAZ W.NOCNICZEK, BIJE MU BRAWO Z BABCIA"

Gość gość
Czemu matki nie mogą jarać się swoimi dziecmi? Czy to wstyd? Bo rozumiem że jaranie się pracą, facetem czy ciuchami jest ok. Dla was nudne i głupie są dzieci a może dla innych nudne i głupie jest to co jara was.

Gość gość
gosc 20.38 Spokojnie, dziadkowie , ktorym oddaja dzieci nie sa ubezwlasnowolnieni. No i jesli masz tylko takie znajome, to twoj problem , znajomych sobie czlowiek sam wybiera.

Gość gość
one jarają sie dziećmi, ty jesteś chyba p**********a, one jarają się ale dostanymi za darmo pieniędzmi na nie, które mogą wydać na siebie, bo te dzieci sa puszczone samopas, kużwa klatka pomazana, szyby pobite, a huj z taką patologią, skoda tych 500+ na to tatałajstwo, a później na utrzymywanie ich w więzieniach

Gość gość
Mnie szokuje ilość głupich ludzi, którzy nie szanują innych, bo nazwanie kobiet królicami, a dzieci bachorami tylko pokazuje jakie poważne braki musi mieć osoba wypowiadająca się w ten sposób a to jest przykre

Gość gość
20.33 Jest różnica miedzy "moj syn ma dobra przemianę materii i jest zdrowy, co pokazują badania kału" od "ZOBACZCIE OMG MOJ BRAJANEK WYKUPKAŁ SIE PIERWSZY RAZ W.NOCNICZEK, BIJE MU BRAWO Z BABCIA" xx czy mozesz laskawie podac zrodla tych cytatow ? Kto konkretnie i gdzie tak napisal? Mysle, ze powstają tylko w twojej głowie

Gość gość
gość dziś one jarają sie dziećmi, ty jesteś chyba p**********a, one jarają się ale dostanymi za darmo pieniędzmi na nie, które mogą wydać na siebie, bo te dzieci sa puszczone samopas, kużwa klatka pomazana, szyby pobite, a ch*j z taką patologią, skoda tych 500+ na to tatałajstwo, a później na utrzymywanie ich w więzieniach xx i co, uwazasz,ze przed 500+nikt sie dzicmi nie jarał? jak masz krotka pamięc, poczytaj posty sprzed roku.

Gość gość
I znowu uogólnienie że matki nie kochają dzieci a mają je tylko dla tych marnych 500 zl. Co więcej przewidziały ze te 500 zl się pojawi i dlatego te dzieci juz kilka lat temu urodziły.

Gość gość
A ja myślę że osoby mające tą bekę to głównie trolle, czyli ludzie których życie jest tak żałosne, ze zostaje im tylko hejt w necie i i kreowanie się na forach na różne postaci. Raz jest matka raz kobieta robiąca karierę raz teściowa i tak dalej.

Gość gość
dzwne, że rzadko maja beke z tych pseudofacetow na forum pokazujacych swoje przyrodzenia - ale widac akurat to je jara :)