Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie bede miala dzieci bo jestem niezaradna zyciowo i nie chce przekazywac tego

Polecane posty

Gość gość

swoim dzieciom myslicie, że bede na starosc załować? mam 32 lata

Gość gość
mam problemy z praca niczego sie mimo wieku nie dorobilam studia byle jakie nic ciekawego do przekazania w genach

Gość gość
Znam 2 pary które nie chciały dzieci... Dzis wiekowi juz ludzie, sa szczęśliwi i spełnieni. Jedni w zeszły weekend obchodzili 50 rocznice ślubu i nigdy nie żałowali swojej decyzji. Myśle ze dużo zależy od człowieka.

Gość gość
Był ostatnio taki sam temat. Z doświadczenia po tamtym temacie odpowiem: rób co chcesz;)

Gość gość
bo tych niezaradnych jest wiecej niz jedna sztuka tylko wiekszosc kobiet woli narodzic dzieci i ma to w d***e, ze nic im nie przekaze

Gość gość
bedzisz na starośc zalowac ,ze pogodziłas sie z nizaradnoscią, kiedy byłas jeszce mloda ( 32 lata)

Gość gość
pogodzilam sie z niezaradnoscia? a jak ma sie nagle stac bystra, obrotna i zaradna jak taka nie jestem? nigdy nie bylam?

Gość gość
Hey, Nie myśl tak o sobie, może masz po prostu gorszy etap w życiu? To że teraz nic nie wychodzi to nie znaczy że w przyszłości też tak będzie. A dzieci? ja sama się zastanawiam kiedy je mieć i czy dam sobie radę także Ciebie rozumiem. Ale może właśnie wtedy poczułabyś "porządek" w swoim życiu? może te życie w końcu ukazałoby właściwą drogę? może poczułabyś spełnienie? może tak:)

Gość gość
ten gorszy etap w zyciu to ja mam od urodzenia do dnia dzisiejszego 32 lata serio klepie biede, nie umiem znalezc porzadnej pracy, same smieciowe jakies, studia mam tak marne, że wstyd sie przyznać-chociaz sami wiecie z jakich to;/ ogolnie porażka nic ciekawego ze mnie nie wylezie, na pewno zaden Einstain intelektu, może dziecko miałoby jakieś szanse na dobre życie jakbym dostal porzadne geny po ojcu np lekarzu lub prawniku, ale taki facet w zyciu mnie nie zechce

Gość gość
Jedno z drugim nie ma nic kompletnie wspolnego. Jest pelno madrych dzieci mimo mal inteligentych rodzicow jak i na odwrot. Po za tym przeciez skonczylas studia to juz duzo. Uwierz, jesli przekazesz dziecku jak byc dobrym czlowiekiem to juz bedzie bardzo wiele. Ggdyz w dzisiejszych czasach malo kto o tym mysli. Jesli jedynym powodem jest ten o ktorym piszesz, to nie jest to zadnej powod :) Chyba, ze nie chcesz dzieci, wtedy moze lepiej ich nie miec. Pozdrawiam. Ps skad wiesz, ze twoja corka nie zostanie lekarzem lub prawnikiem?lub bedzie po prostu szczescliwa`? ;)

Gość gość
te studia, ktore ja konczylam i szympans by skonczyl:o

Gość gość
Jestem dużo starsza od ciebie, jako dziecko zachorowałam i usunięto mi gałkę oczną. W klasie siedziałam sama, potem skończyłam szkołę średnią , wyszłam za mąż w wieku 18 lat, bo mama stwierdziła, że powinnam się cieszyć, że ktoś mnie chce. Miałam same kompleksy. Potem urodziłam syna. W pracy poznałam innego mężczyznę i stwierdziłam, że ja przecież nie jestem najgorsza. Wzięłam rozwód, wyszłam ponownie za mąż, a sensacja była na okolice. Urodziłam jeszcze dwoje dzieci, prowadzę swoją działalność. Jestem szczęśliwa.

Gość gość
No nie mów tak źle o sobie. Zgadzam się z opinią wyżej, jeżeli mowa o genach to nawet z rodziców "geniuszy" może być dziecko przeciętne a właśnie z przeciętnych rodziców może być dziecko geniusz także nigdy nic nie wiadomo. Najważniejsze żeby było zdrowe. Także już tak się nie dołuj ważne że masz studia pomyśl ile ludzi jednak nie ma. A miłość przyjdzie w odpowiednim momencie

Gość gość
po co ciagle zakladasz ten sam temat? juz kiedys pisalas, ze jestes kasjerka w sklepie, ze nie masz meza i Twoj ojciec zostawil Twoja matke. Zejdz na ziemie :/

Gość gość
dokladnie!!! dziewczyna pisala ten sam temat. Dostalas rady, zebys poszla do psychologa, bo masz cos nie tak z glowa.

Gość gość
Ludzi na swiecie jest za dużo, a pracy ni ema, niemniej zadbaj autorko o emeryture, bo bez faceta i dzieci , z czego chcesz przezyc na starość? Czytałam dziś artykuł, ze lawinowo rosnie liczba minimalnych emerytur i tych niższych od minimum, i co najlepsze- w 95 % ich beneficjentami sa kobiety!!

Gość gość
wiekszosc kobiet zostaje na starosc bez faceta -facet umiera , zazwyczaj 10, 20 lat wczesniej niz kobieta, czyli lekko po 60tce -facet wymienia kobieta na nowsza:) z dziecmi roznie bywa

Gość gość
Nie wiem po co ją przekonujecie. Skoro tak czuje to niech robi co chce. Co to kogo obchodzi ? No chyba że ona oczekuje tego by ktoś ją przekonywał. Każdy sie morduje w życiu autorko, nie tylko ty. Pisanie że z głupich rodziców może być mądre dziecko a z mądrych głupie. Owszem może tak się zdarzać , ale nie oszukujmy się, to sie niezwykle rzadko zdarza

Gość gość
autorka zaklada ciagle te same tematy

Gość gość
Kobiety w ciąży to najbardziej obrzydliwa rzecz na świecie. Nie popełniaj tego błędu, nie rób sobie bachora i ciesz się życiem!

Gość gość
"Ludzi na swiecie jest za dużo, a pracy nie ma" Brak pracy to nie jest skutek nadmiaru ludzi na świecie.

Gość gość
17:18 powiedz to matce na dzień matki, ucieszy sie jeszcze bardziej

Gość gość
a i matka niech to powie na dzień dziecka, autorka 17:18 ucieszy sie

Gość gość
17h20 gdyby bylo mniej ludzi to bezrobocie byloby mniejsze. gdyby miliony polakow nie wyjechaly do uk albo de za chlebem, wiesz jakie byloby bezrobocie?

Gość gość
to jest sens produkowac tych nowych bezrobotnych?:o

Gość gość
up

Gość gość
i

Gość gość
a ja jestem wygodna, nie mam zamiaru czas poświęcać komuś innemu jak sobie, nie jestem brudasem tak jak te matki z kilkorgiem dziec****atrzeć na nie idzie, zaniedbane to, ze hej