Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego to ten ostatni miesiąc ciąży tak najbardziej się dłuży?

Polecane posty

Gość gość

to ze strachu? ;) przed nieznanym? z niepewności? z tego że po prostu długo to trwa już i ma się dość i człowiek znów chciałby czuć się lekko? ;)

Gość gość
Mi zostalo 5 tygodni do 30 tygodnia jakos szybko leciało.teraz jestem juz zniecierpliwiona i stęskniona za maleństwem po tej stronie brzucha.nie ukrywam tez ze coraz ciężej mi sie ruszać i męczę sie okropnie z powodu ucisku na nerw kulszowy.ale to tylko 5 tygodni jeszcze dam rade

Gość gość
5 do kiedy licząc? Masz cc planowane? Jak nie to radzę 2 dodać bo dopiero wtedy ostatecznie rozwiązuje się ciąże jak nic nie działa?

Gość gość
A Ty skąd wiesz że to ostatni? Może się skończy ciąża w dziewiątym, a może i w szesnastym miesiącu i wtedy bobas 28 kg? Taki już w ubranku i mający ukończoną przynajmniej jedną klasę podstawówki?

Gość gość
nie narzekaj, baby to wytrzymałe cholerstwa, ze hej, masz rodzą po 2-10 dzieci i mają się dobrze, zapieprzają ciąża za ciążą i nim nic

Gość gość
ja mam 5 tygodni od teraz licząc, a u mnie w szpitalu lekarz nie pozwala dłużej przenaszać ciąży jak tydzień, tak że maksymalnie zostało mi 6 tygodni - autorka

Gość gość
U mnie dopiero 25 tc a już bym chciała żeby synuś był na świecie. Wzrusza mnie bardzo jak widzę że się rusza w brzuchu to takie niesamowite. To moja pierwsza ciąża i zapewne ostania

Gość gość
a dlaczego ostatnia? Ja tez kocham swojego misia w brzuszku <3 kocham kocham kocham <3