Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wielka Brytania

Polecane posty

Gość gość

Witam planuje wyjazd do UK również chce podszkolić język słyszałam o kursach esol w college czy ktoś z was chodził na taki kurs ?

Gość gość
Jak nie znasz języka to nawet się tu nie wybieraj.

Gość gość
Znam język ale chcę się podszkolić i potem studiowac w angli

Gość gość
Aaa to co innego. Welcome!

Gość gość
Ja chodzilam na esol ale z 10 lat temu jak był darmowy i to łatwy kurs nawet dla tych którzy nie umieją angielskiego w ogóle. Ja nie umialam a po 3ech miesiącach zdalam entry 3 wiec jak umiesz chociaż trochę język to możliwe ze nawet dostaniesz się na level 1. Jeśli chcesz studiować będzie potrzebny IELTS lub cos na tym samym poziomie.

Gość gość
Nigdzie nie pojedziesz osrusie. Koniec wjazdu bo brexicie cweluchy.

Gość gość
Studenci będą mieli automatycznie przyznawane wizy więc się czasem nie osraj z zawiści miernoto...A co do tematu: oczywiście jedź i szlifuj język :)

Gość gość
Oczywiście jedź i próbuj. Dasz sobie rady. W UK studiują tysiące osób z całego świata. Jest i miejsce dla ciebie.

Gość gość
Morda w kubeł Bingol. Ty już w UK jesteś spalony. Tu dla ciebie nie ma miejsca. Studentów AWFu nikt tutaj nie potrzebuje.

Gość gość
Nie bedzie zadnego automatycznego przyznawania wiz po głosowaniu. Skończyło sie wy tłuki. 95% wraca do PL juz niedługo , brexit is good, you go home faking forejnasy :classic_cool:

Gość gość
To że ty szczurze nadwiślański wróciłeś to nie znaczy że wszyscy wracają. Nie sprawdziłeś się w pracy w UK więc musiałeś stąd sp/ier/da/lać. I bardzo dobrze. Jest o jednego pazdzierza mniej.

Gość gość
Korek analny z nottingam mysli ze zostanie w uk:D je/bany bajkopisarz:D wyjedziesz pod przymusem po brexicie bo jestes bialym murzynem dla angoli BUEAHAEEEEEEEEEEEAAAAAAAA

Gość gość
Bedzie automatyczne przyznawanie wiz studenckich bo UK nie będzie tracić miliardow które płacą studenci ( a stawka ta wzriscnie po wyjsciu) wiec morda w kubeł niedoinformowany pacanie ;)

Gość gość
Nie bedzie zadnego automatyzmu pacanie:D teresa may juz to zapowiedziala ze wywali wsiokow :classic_cool: gnij poki co w uka garomyju i pakuj sie:D

Gość gość
A tymczasem obozy pracy w PL kwitną. Tak nam dopomóż Bóg!

Gość gość
Cwel mysli ze jak on w obozie pracowal w pl to wszyscy inni tez :D BUEHEAEEEEEEEEE je/bany tłumok:D bylo sie uczyc cwelu

Gość gość
My polscy pracodawcy mamy koniunkturę. Bingole ryją na nas i to jest piękne. Tak nam dopomóż Bóg!

Gość gość
bingol korku analny pocieszaj sie :D

Gość gość
@12:19 to akurat nie jest nowość ze angielskiego nie znasz i nie umiesz nawet sobie przetlumaczyc najprostszych wypowiedzi, tłuku.... :D . Teresa nic takiego nie powiedziała, studenci nadal będą mogli studiować i weź nie panikuj niczym mała zahukana dziewczynka...

Gość gość
Teresa nic nie mówiła o studentach i prawo pewnie będzie takie samo jak przed wejściem pl do unii. Jakoś nie powstrzymało to Polakow przed przyjazdem do UK. Nie snuj czarnych scenariuszy bo jest nas tu zbyt dużo żeby po prostu wykopać. Jak juz to się ograniczy nowa imigrację wiec już się nie podniecaj...

Gość gość
Sami powracacie jak stracicie benefity i prace. Szacuja ze wroci okolo pol miliona, wroca albo zmienia kraj, pewnie na Irlandie albo Niemcy... z ich powrotu do Plu ciesza sie w Plu tylko przyglupy pokroju bingola no ale debil podstawowki nie skonczyl jeszcze i pracy nie szukal wiec nie wie ze wracajacy moga zmniejszyc jego szanse na prace :D Natomiast ci co zostana w UK, tak jak ja, bo mam obywatelstwo :D maja sie z czego cieszyc :D glosowalem za brexitem wiec jest ok :D narobiliscie juz polaczki za duzo syfu tu, to glownie przez was brexit wiec teraz zaplacicie smiecie za swoje wybryki. :D

Gość gość
Ja nigdy benefitow nie bralam, mam dobrą pracę i nie wracam. Nikt normalny nie siedzi w necie 24/7 i pisze swoje przypuszczenia i wyzywa ludzi. Obywatelstwo może dostać każdy debil a prace to masz chyba w głowie a tak na prawdę piszesz z zakładu psychiatrycznego.

Gość gość
Masz malo do gadania czy wracasz.

Gość gość
Ci ktorzy nie zdarza zrobic obywatelstwa (6 lat pracy w UK) wracaja :D i beda musieli placic 10.000zl za pozwolenie na prace. :)

Gość gość
Zalomnialem dodac ze wchodze tu raz na kilka dni na kilka minut, zeby sie posmiac z debili :D

Gość gość
My pracodawcy chcemy żeby Polacy wracali do PL. Będzie wtedy jeszcze większa konkurencja o każde miejsce pracy i obniżymy wam stawki. Bo przecież wy macie na nas pracować a nie odwrotnie. Wy budujecie nasz dobrobyt i dość już tego pentania się po świecie nie wiadomo gdzie i po co. Pracy w PL nie brakuje a stawki ustalamy my pracodawcy. Wy macie ryć na nas bo tak jest sprawiedliwie i chwalebnie.

Gość gość
Z debili jak ten powyzej :D dobrze ze nigdy w zasranym plu nie pracowalem :D

Gość gość
Ale będziesz pracował czy chcesz czy nie a co najważniejsze za polskie stawki. Ty pracuj a nie filozofuj. My pracodawcy jesteśmy od ustalania warunków. Tak jest najlepiej dla nas.

Gość gość
Mam obywatelstwo UK tepaku, nigdy na stale do plu nie wroce :D nawet jakby mi placili milion zl/m :D

Gość gość
Siedze w UK ponad dekadę, mam stałą dobrze płatną pracę, tu skonczyłam secondary school, college, uni (Masters), mam tu dom i na 100% mnie nikt nie ruszy wiec idź się madrzyć gdzieś indziej bo tu nikogo nie przestraszysz...