Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zdac egzaminy na prawo jazdy ? Macie jakies rady ?

Polecane posty

Gość gość

Zeby stres nas nie zjadl i zeby czegos sie nauczyc....

Gość gość
Poradzę Ci jedynie żebyś ubrała sie klasycznie bo to egzamin PAŃSTWOWY wiec biała koszula i czarna spódnica fajnie by pasowały. Ja zdałam za pierwszym podejściem i egzaminator zwrócił na to uwagę-zlustrował mnie z gory na dol.

Gość gość
Dodam jeszcze ze z tym strojem uczulona mnie instruktorka która robiła kursy na egzaminatora ;)

Gość gość
Haha

Gość gość
Ja zdałam za 4 razem, dopiero jak się najadłam ziołowych tabletek uspokajających przed. Wcześniej tak mi się nogi trzęsły, że stresu, że nie mogłam nawet z placu wyjechać. A jestem dobrym kierowcą- na kursie szło mi ok i zaraz jak zdałam to kupiłam auto. Jeżdżę od 8 lat bez żadnej szkody. Tak więc. .. dla mnie matura a potem obrona mgr przy egzaminie na prawko to pikuś.

Gość gość
Na pewno musisz wybrać dobrą szkołę jazdy. :) Jeśli instruktor wszystko Ci ładnie wytłumaczy i nauczysz się fajnie jeździć, to stres też będzie mniejszy. Ja robiłem prawko w http://emagnet.pl/ i super mi wszystko wytłumaczyli, nerwy trochę były przy egzaminie (wiadomo, jak zawsze), ale zdałem bez większego problemu.

Gość gość
Podstawą to dobra szkoła jazdy. Ja chodziłam na kurs do tego ośrodka http://szkolyjazdypzm.pl/. Wszytko super tłumaczą na teorii jak i na praktycznej nauce jazdy.

Gość gość
Ja podczas egzaminu wyobrazalam sobie ze to zwykla jazda z instruktorem i staralam sie jechac tak samo. Zdalam za 1 razem :)

Gość gość
Haha dobre pytanie. Stałam przed tym pieprzonym wordem i czytalam jak się ogarnąć. Nie ma rady. Ziółka uspokajają, ale jednocześnie otępiają i osłabiają koncentracje. Kawa pobudza, wspomaga koncentracje, ale także stres. Dwa razy oblałam. I jedyne co mogę Ci powiedzieć to, abyś skupiła się na jeździe, a nie na egzaminie i tym, że egzaminator siedzi obok. Ja za pierwszym teoria, plac pięknie i na mieście wymusilam pierwszeństwo. Za drugim oblałam na placu. Łuk obok łuku w odległości 0,5m, w lusterkach tysiąc linii, ręce i nogi się trzesą i po egzaminie.