Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na ile Wam starczają kosmetyki?

Polecane posty

Gość gość

Np. balsam do ciała, szampon czy tusz?

Gość Fryderyka
Szampon na około 3 miesiące- teraz używam Kosswell MACADAMIA NUTRITIVE SHAMPOO 500 ml. Włosy myję co drugi dzień. Szampon jest mało pieniący ale za to zawierz tylko naturalne składniki w tym olejek z orzechów makadamia.

Gość gość
Balsamu do ciała prawie nie używam z czystego lenistwa, czasami tylko jak swędzi mnie skóra bo już jest wysuszona. Szampon na około 3 miesiace tusz nawet na pół roku :)

Gość gość
Szampon 300 ml na ok. 5 miesięcy używania co 2 dni. Tusz ok. 3 miesięcy (ciężko powiedzieć, bo używam zawsze 2 różnych na zmianę czarnego i kolorowego). Balsam do ciała 400 ml na jakieś 1,5 miesiąca.

Gość gość
Fryderyka dziś WON z tym SPAMEM!!!! :o

Gość finnerode
Szampon na około 3 tygodnie (myję włosy codziennie max co 2 dni), balsamu do ciała nie używam, jedynie taki do spłukiwania i to też z rzadka, więc mam na 3-4 miesiące. Tusz do rzęs na około 2-3. Podkład pół roku, bo mieszam z dwóch odcieni. Puder sypki - 2-3 miesiące.

Zależy bywa różnie. Parę rzeczy kupuję na bieżąco, inne zamawiam zbiorowo, najczęściej przez internet. Znalazłam sklep, który ma świetną ofertę http://www.splendore.pl Sami zerknijcie dużo wybór i korzystne ceny.

Gość gość
tuszu uzywam tylko do dolnych rzes, wiec na dluuugo. szampon- z 2 miesiace? mam spora butle, chyba 400 ml. balsam- to juz roznie, nie oszczedzam na tym i dokladnie balsamuje codziennie cale cialo bielendą ( algi morskie). ale balsam jest dosc wydajny, wiec na miesiac okolo mi wystarcza ;)

Gość gość
WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!! WON spamówo od sraaayendy!!!!

Gość Anonim89898
Zalezy co. Ale np puder który mam kupiłam jakies dwa miesiące temu i nadaj jest go sporo. Pomadki tez spokojnie na pół roku, w zależności jak często uzywam, podkład ok 3-4 miesięcy.

Gość gość
podklad mi starcza na okolo 1,5 miesiaca (uzywam codziennie) ale to mineralny annabelle, ktory mieszam z kremem, wiec go nie idzie duzo, puder na dłuzej jakies 2-3 miesiace, tusz do rzes na jakies 2 miesiace tez, a jak pielegnacja, to glowe myje codziennie, wiec taki szampon mam na miesiac, zel pod prysznic, na krotko, bo uzywam razem z chlopem tego samego, zel do twarzy tez na miesiac

Gość gość
Zależy od kosmetyków. Najdłużej to chyba zużywam pudry i róże do policzków. Polubiłam niedawno róż z pierre rene i mam już trzy odcienie ich różu w kamieniu. Bardzo dobrze sie rozprowadza i trzyma na twarzy cały dzień. Teraz jak mam już trzy opakowania to naprawdę nie wiem, kiedy je zużyję!

Gość oko na świat
Balsam do ciała- miesiąc.Tusz do rzęs góra 3 miesiące.Toniki,mleczka ,szampony i odżywki miesiąc.

Gość gość
Żel z aloesem z Floslek używam już drugi miesiąc i mam ponad połowę!

Gość gość
Ja wolę oleje kokosowy z Efektimy. Niewielka ilość wystarczy żeby poczuć różnicę.

Gość gość
to ja jestem chyba jakaś nienormalna :D - szampon 500 ml 2 miesiące/3 miesiące - odżywka pół roku/rok - balsam spokojnie rok - pomadka ok miesiąca/2 - krem do twarzy rok - perfumy pół roku jak wy to tak szybko zużywacie? :O żel do higieny intymnej codziennie czasem częściej i mi nieraz starcza nawet na 3 miesiące... tak samo żel do twarzy taki 200ml pół roku a myje 2x dziennie

Gość gość
14:07 pomadka w miesiac?!?!?! Ja mam niektore, ktore maja po kilka lat :D ale mam ich mnostwo, rozne odcienie, wiec trudno, zebym je szybko zuzywala. Balsamy tez mam dlugo, itp, itd