Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet kolejny niewypał

Polecane posty

Gość Gość z 2115
Pani z 22:26, i brawo za to. Nie wiem czy dokładnie chce być autorka księżniczką, myślę, że to bardziej tradycjonalistka z lekko nutą nowoczesności ;)

Gość gość z Krakowa
Aleś roszczeniowa, prosisz o komentarze a potem wyzywasz od gimbazy, bo nie są po twojej myśli. Piszesz o fatum, to dobre, przecież to tych facetów wybierasz. I znów wyjedziesz z tą śpiewka, że na początku nie widać, bla bla. Na mój gust ładuje się w związek z każdym kto się tobą zainteresuje, a potem zdziwienie, że jednak coś zgrzyta.

Gość gość
hahaha sponsoring jest jak dziewczyna chce skladac sie na dom:D:D:D slownik nie zaszkodzi gimbazie

Gość gość
Jakiś ten opis był mało kobiecy.

Gość gość
Autorko, z ciebie też niewypał

Gość gość
i niewybuch :O

Gość miałem nie pisać
wykorzystać się nie dałam i nie dam. To facet ma stworzyć dom xx gdyby facet sam sobie stworzył dom, to po kiego ch TY mu jestes potrzebna?

Gość gość
gdyby facet sam sobie stworzył dom, to po kiego ch TY mu jestes potrzebna? x Miedzy innymi po to aby urodzić mu dzieci bo sam ich sobie nie zrobi. Ale dziewczyna sama zarabia i nawet chce polowe do tego domu dołożyć wiec w czym problem? Nie chce tylko wpakować wszystkich swoich oszczędności w faceta sknerę i to jest jak najbardziej normalne. Wracając do dawnej roli kobiety i mężczyzny to właśnie mężczyzna miał zbudować dom , spłodzić syna i posadzić drzewo. No cóż, już takich mężczyzn nie ma za to jest wielu takich jak miała autorka, którzy to wymagają od kobiety zbudowania domu, urodzenia syna i posadzenia drzewa. W takim świecie za niedługo kobiety same będą się rozmnażały a wy panowie wyginiecie jak dinozaury.

Gość gość
No to wyginiemy i ch.uj cie to obchodzi pazerna szmato

Gość gość
gość dziś Jesteś przykładem Polskiego chama z wymaganiami z sufitu i z dwoma lewymi rękami. Ja mam dwa mieszkania, dobra prace i fajnego mężczyznę co nie ma nic ale takiego prymitywa jak Ty żadna nie zechce.

Gość gość
gość dziś X I tu sie szmato mylisz bokazda mnie chce i to lepsze niz ty. A ten twoj misiaczek to jakis nieudacznik co znalazl sobie oblesna sponsorke.

Gość gość
gość dziś no tak zdanie zmienia jak chorągiewka ;) to jestem pazerna szmata czy szmata sponsorka? Jedno wyklucza drugie ale Ty taki mądry jesteś hihi a lecą na Ciebie same żmijki pazerne a nie normalne fajne dziewczyny bo żadna normalna takiego kretyna nie chce.

Gość gość
Jak wygina ludzie to kobiety same sobie nie poradzą. A co do autorki. Klasyczny przypadek wybierania tego co nam wygodne. Niby taka tradycjonalistka a rządzić by chciała. Albo albo.

Gość gość
Jak wygina ludzie to kobiety same sobie nie poradzą. x A kobieta to nie człowiek? Jakis inny gatunek ssaka?

Gość gość
Śmiem twierdzić ze kobieta to nie człowiek. Ot takie przyjemne zwierzątko domowe.

Gość gość
Dziewczyno. Od Ciebie aż bije materializm. Nikt normalny nie bedzie aie chcial z toba zwiazac na powaznie, a tym bardziej ktos kto ma pieniadze. Taki ktos moze sobie pozwolic na malzenstwo z milpsci a nie malzenstwo - interes. Spotykając taka kobietę na swojej drodze można zrobić tylko jedna rzecz. Wykorzystać ile sie da. Niektórzy będą korzystać tylko z sexu a inni ze wszystkiego.

Gość gość
autorko albo interes albo milosc

Gość gość
Co niektorzy nie rozumieją co to jest sarkazm. Mężczyźni nie wygina nigdy ale nic nigdy nie wiadomo ;) Kobiety nie dadzą sobie rady ...mm. Z obecna technologia kobiety mogą rozmnażać się bez udziału mężczyzn, co prawda jest to jeszcze w powijakach ale w przyszłości może się to zmienić. Partenogeneza czy klonowanie jest faktem. Co do przetrwania gatunku ludzkiego bez kobiet póki co jest nie możliwe, mężczyźni nie są zdolni do rodzenia może kiedyś to się zmieni choć myślę ,ze nikt nad takimi badaniami nie pracuje bo wtedy kobiety byłyby wolne od porodów ;) a to nie jest na rękę mężczyznom ;)

Gość gość
Tu wcale nie chodzi o technologie czy oto jak sie rozmnazamy. Chodzi o to ze kobieta bez faceta jest jak dziecko we mgle. Nie wie co ma ze soba zrobic, jaki jest cel jej zycia itp. Dopiero wskazanie kierunku przez mezczyzn pozwala kobiecie jako tako funkcjonowac. Nawet kobiety kyore robią kariery podarzaja drogami wydeptanymi ptzez mężczyzn, grają w męska grę. Bez facetów siedzialyby w jaskini i zastanawialy się całe życie "dlaczego raz jestem szczęśliwa a raz smutna".

Gość gość
Nie wiem jakie Ty kobiety spotykasz na swojej drodze ale zapewne same kretynki. Wiele kobiet dobrze wie czego chce my tylko nie mamy parcia na zdobywanie szczytów tak jak mężczyźni, choć jest wiele kobiet co robią kariery naukowe to i tak jest ich o wiele mniej niż mężczyzn bo kobiety wola spokojne życie, bez wojen i krucjat, wola poświecić się rodzinie czego mężczyźni nigdy nie docenia.

Gość gość
Bez facetów siedzialyby w jaskini i zastanawialy się całe życie "dlaczego raz jestem szczęśliwa a raz smutna". Skąd to możesz wiedzieć gdzie by siedziały i nad czym się zastanawiały? Szczęśliwe lub smutne mogą być z bardzo wielu różnych powodów a nie tylko z powodu jednego pod nazwą "facet".

Gość gość
Śmiem twierdzić ze kobieta to nie człowiek. Ot takie przyjemne zwierzątko domowe. to idź rzucić matce kociej karmy, bo jeszcze ci zdechnie

Gość gość
Tu wcale nie chodzi o technologie czy oto jak sie rozmnazamy. Chodzi o to ze kobieta bez faceta jest jak dziecko we mgle. Nie wie co ma ze soba zrobic, jaki jest cel jej zycia itp. Dopiero wskazanie kierunku przez mezczyzn pozwala kobiecie jako tako funkcjonowac. Nawet kobiety kyore robią kariery podarzaja drogami wydeptanymi ptzez mężczyzn, grają w męska grę. Bez facetów siedzialyby w jaskini i zastanawialy się całe życie "dlaczego raz jestem szczęśliwa a raz smutna". mała wiedza, prymitywne myślenie, ciasne horyzonty. No ale jakże duże mniemanie o sobie

Gość gość
Panowie zdecydujcie się wreszcie czego wy chcecie od kobiet. Feministki be bo walczą o to co im się nie należy, kury domowe nie bo są pazerne i tylko dzieci im w głowie, kobiety kariery nie bo i tak są głupie i nic nie osiągną. Współczesna kobieta aby zadowolić współczesnego mężczyznę musi być super mama i gospodynią domowa, cudowna uległą zona oraz pracować na pełnym etacie i zarabiać tyle samo co mężczyzna a najlepiej aby jeszcze go utrzymywała. A wy panowie co będziecie w tym czasie robić?

Gość gość
8.13 ales uskrobał dewiancie pusty. przecież wyraźnie jest napisane,ze ona nie dala się wykorzystać i zaproponowala ich wkład.kva jakim to trzeba byc bezmozgiem,zeby prostych rzeczy nie pokumać.pisze przecież,ze nie da i nie dala się wykorzystać.to co ty bredzisz o wykorzystaniu to twoje smutne marzenia.ale jesteś zbyt prostak aby to pokumac