Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćMarta

Jestem kobietą i pokochałam kobietę

Polecane posty

Gość gośćMarta

Witam. Mam 40 lat. Jestem mężatką od 20 lat. Dwoje dzieci. Zakochałam się w kobiecie z wzajemnością. Chciałabym zmienić dla niej swoje życie i zamieszkać z nią. Uważacie ze ma to prawo bytu?

Gość gość
Ile ma lat ona

Gość gość
oczywiscie ze tak. mi sie od kilku miesiecy podoba kobieta w moim wieku i o podobnej ur. do mojej w pewnym laboratorium. ost robila mi cytologie. jak tam poszlam znow to jakos sie zawstydzilam lekko. ciagnie mnie i do kobiet i do facetow. ale dawno zadna mi sie tak nie podobala. taka zwyczajna i dla mnie b. ladna dziewczyna.

Gość gość
Rok starsza.

Gość gość
Jesteś żałosna stara pisma z ciebie

Gość GośćWdom
Lubicie się wyśmiewać GNOJE ? Takich syfiarzy jak tu nigdzie nie ma ! Nic to to nie umie tylko pisać piertołuy Głupie, niewykształcone psychopatyczne GNOJE Za kilka, kilkanaście lat zachorujecie wypierdolą was z roboty opuści was pseudoparnter będzie kupa z kasą zestarzejecie się i nawet wtedy nie zmądrzejecie

Gość gość
ej, ja ci przeciez dopinguje, bo wiem co to jest zauroczenie kobietą/kobietami. przy nich jestem duzo bardziej szczesliwa. one sa delikatniejsze, bardzie kruche i doskonale wyczuwaja moje nastroje.

Gość gość
Masz prawo do szczescia tak samo jak dzieci wiec powinny zostac z tata.

Gość gość
Trzymam kciuki!

Gość gość
22:24 co ty huju pierdzielisz

Gość IdeWalnąćSetę
22:29 O, uwielbiam ten zwrot Trzymam kciuki Pierniczcie piertolcie godojcie tokujcie smarujcie literujcie artykułujcie i gadajcie Na zdrowie

Gość gość
Masz prawo być szczęśliwa. W jakim wieku są dzieciaki? pewnie wnet będą dorosłe i pójdą w świat. Rób to co czujesz że powinnaś. Powodzenia. P.s. też pokochałam kobietę.

Gość gość
Marta napisz cos wiecej? Jak sie poznałyście, kiedy sie zorientowałas ze cos w trawie piszczy ?;) ja w wieku 30 lat tez to odkryłam, chce byc z kobieta

Gość gość
My znamy się od 7 lat. Koleżanki z pracy. Zawsze bardzo się lubiłyśmy. Wszędzie razem. Bardzo dobrze się dogadywałyśmy. Lubiłyśmy żartować. Ciągle się śmiałyśmy. A zaczęło się nietypowo... Zaczęłyśmy rozmawiać ze ciekawe jak to jest jak kobieta pocałuje drugą kobietę. Czy jest jakaś różnica niż z facetem. Jak to się czuje itd... Taka luźna rozmowa z uśmiechem. Okazało się ze to był chyba ten moment przełomowy.. To ja zapytałam wprost czy chciałaby spróbować. Niby żartem a jednak..... No i spróbowałyśmy. Od 4 m-cy nasze relacj***ardzo się zmieniły. Jesteśmy razem. Jest to bardzo trudne, gdyż w naszym kraju słowo tolerancja nie istnieje. Jest nam cudownie. Zaspakajamy wszelkie nasze potrzeby emocjonalne i nie tylko ;) i powiem Wam ze z perspektywy czasu facet do niczego nie jest mi potrzebny.

Gość gość
Swiat schodzi na psy kobiety nie chca meskosci tycko cipki

Gość gość
Cipka jest fajniejszaa do tego cycki i fajna pupa, dziwisz im się? Fiuta można zastąpić a powyższego nie :D

Gość gość
06:34 A w jakim wieku jesteście ?

Gość gość
Po 40 lat obie. Dojrzałe kobiety...

Gość gość
Żaden facet nie jest w stanie zaspokoić najwyższych potrzeb emocjonalnych kobiety... A druga kobieta owszem..... Marta.

Gość gość
Ktoś tu pisze, że słowo "tolerancja" w Polsce nie istnieje. I nie będzie istniała dopóki osoby, które chcą być tolerowane nie przestaną bać się pokazać i nie uświadomią reszty nietolerancyjnej, że świat nie mieści się tylko w ramach ich wąskich rozumów, ludzie nie są stworzeni na jedną modłę, każdy ma prawo do życia na swój własny sposób i tyle. Dopóki sami nie wyleczycie się ze strachu, to będziecie przyzwalać podświadomie na nietolerancję, a ona będzie się szerzyć. Autorko - to piękna rzecz, że zakochałaś się w kobiecie, pielęgnuj to uczucie i układaj sobie życie po swojemu, bo nikt go za Ciebie nie przeżyje, a człowiek ma prawo do miłości i szczęścia, a żaden drugi człowiek nie będzie mu tego odbierał.

Gość gość
świat dziwaczeje tak jak ludzie i dla tego co jakiś czas jest potrzebna wojna aby wszystko wróciło do normy. To jest jak naturalny pożądek.

Gość gość
08:21 Wasze dzieci akceptują Wasz związek ?

Gość gość
Po ile wierszówka ?

Gość gość
po dwa zyle.

Gość gość
O naszym związku nikt nic nie wie. To bardzo trudne powiedzieć. Dla nas to nowa sytuacja. Dzieci? Każda z nas boi się ze nasze dzieci nas odrzucą...i nie tylko one. To bardzo trudne... Marta

Gość gość
Jesteście po rozwodach czy w separacji, czy nadal w związkach z mężczynami? Jesteś gotowa na zakończenie swojego małżeństwa po tych 20 latach?

Gość gość
Jesteśmy obie mężatkami. Nie specjalnie szczęśliwymi w związkach zwłaszcza po 20 latach. Bardzo byśmy chciały być razem wbrew wszystkim i wszystkiemu. Z drugiej strony....to mega trudne. Obecnie trudno nam się tak żyje. W podwójnych życiach.. Tylko ze chyba obecnie nie możemy nic zrobić..

Gość gość
To są bardzo ciężkie sprawy i trudne wybory. Ja tkwię w romansie emocjonalnym z drugą kobietą, chyba tak to można nazwać.

Gość gość
09:48 Romansie emocjonalnym ???