Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćMarta

Jestem kobietą i pokochałam kobietę

Polecane posty

Gość gość
Prowo. Dzieci tez wychowasz na homo?

Gość gość
10:32 jak byłam w twoim wieku też myślałam, że o życiu dużo wiem i nic mnie zaskoczy

Gość gość
gość dziś Tak, lub platonicznym jak kto woli. Bardzo to męczące, nie ukrywam, ale najpiękniejsze co przydarzyło się w sferze uczuć w całym moim życiu. Nie żałuję ani chwili.

Gość gość
Nikogo do niczego nie zamierzam przekonywać. Wiem że życie bywa nieprzewidywalne. Gdyby ktos pół roku temu powiedział że spotka mnie coś takiego to kazałabym popukać sobie po głowie... A tu proszę. Powiem więcej. Takich historii jak moja jest ogromnie dużo. I wiem że to nie jest nic nowego. To było dużo wcześniej tylko o tym po prostu nie mówiło się. Były to inne czasy. Teraz jest trochę łatwiej bo mówimy, choćby anonimowo. Mamy m.in. od tego takie fora... A co do zaspokajania potrzeb emocjonalnych kobiety? Myślę ze większość kobiet wie o czym piszę..Marta

Gość gość
10.47.Nie wiesz, ile mam lat, i kim jestem. Proszę, nie wysilaj się na protekcjonalizm.

Gość gość
08.33 tolerancja to nie znaczy AKCEPTACJA. Toleruję istnienie homo, lecz tego nie akceptuję. Do poczytania słownik języka polskiego.

Gość gość
No nie, skoro pan/i nikt na forum Kafeteria nie akceptuje osob homo, to chyba musze zweryfikować swoje preferencje ;)

Gość gość
Przeciez kobieta kochajaca kobietę to nudny związek.Nic ciekawego

Gość gość
"Penisa można zastąpić"-jak zastąpić?

Gość gość
Najnormalniej w świecie, dobrą palcówką lub dildo. W dodatku nie ma żadnych rozczarowań co do długości, szerokości, czy tego, że opadnie kiedy nie trzeba :) Wybierasz jaki sobie chcesz i jest zabawa. A większości kobiet wystarczają palce, które dobrze operujące mogą w środku zdziałać cuda, o wiele więcej niż zwykły posuwisty ruch penisa. No ale faceci tego nie zrozumieją, ani kobiety, które nie spróbowały. A kobiety w łóżku niczym się nie zastąpi. Miękkie piersi, delikatna skóra, miękkie pośladki, gładkie ciało, całe do głaskania, całowania i pieszczenia. No i mężczyzna nigdy nie zrozumie potrzeb kobiety tak jak druga kobieta.

Gość gość
dziś - a ja się nie zgadzam. Seks- TYLKO Z FACETEM, a to co tu wypisujecie drogie Panie to wymysł waszych chorych fantazji.

Gość gość
Stara lesba, obleśne.

Gość gość
gość dziś to faceci są obleśni, owłosieni i ciągle mają awarię sprzętu :P ... do tego są po prostu brzydcy .... i myślą, że seks polega na penetracji ci*pki :P

Gość gość
dziś - nie wszyscy tak myślą. Są faceci ( i osobiście znam takiego !), który przede wszystkim dba o potrzeby kobiety.

Gość gość
Autorko, jak sie sytuacja rozwinela ?

Gość gość
To fantastyczne ze mimo wszystko jestescie razem. Ja mam okolo 40, 4 lata temu zakochalam sie w kobiecie, bylam przerazona ale podjelam decyzje, rozstalam sie z facetem i zwiazalam sie z Nią. Jestem szczesliwa i mimo ze nie jest łatwo jestesmy szczesliwe, nareszcie poznalam smak prawdziwej milosci. Czasami trzeba zawalczyc o siebie i swoje uczucia. Powodzenia

Gość gość
Tak ale takie fantazje oparte wyłącznie na fizyczności szybko mijają. Współczuje twojemu facetowi żeby tak po 20 latach zdradzić go i to z kobietą? Karma wraca pamiętaj!

Gość gość
ech ... mezczyźni :-) Marto wszystkiego dobrego :-)

Gość gość
Ja też jestem kobietą i też chciałabym panią.Wolałabym być z kobietą niż moim partnerem.

Gość gość
To nie prowo, jestem w takiej samej sytuacji. Po 10 latach z mężczyzną zakochałam się w kobiecie. Zostawiłam go po 5 miesiącach wahań i jestem o niebo szczęśliwsza. To nie jest łatwa decyzja, ale warto iść za głosem serca.

Gość gość
A ile jesteś z tą kobietą?