Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Puścić córkę na ten wyjazd ?

Polecane posty

Gość gość

Moja córka chce jechać do Warszawy. Chce jechać na 4-5 dni we wrześniu. Wraz z chłopakiem. Mamy co byście zrobiły na moim miejscu ?

Gość gość
ile lat oboje??

Gość gość
18 3 klasa liceum. Ja uważam, że powinni skupić się na maturze. Mąż stwierdził że i tak zrobi co będzie chciała.

Gość gość
Mąż ma rację. Ale to ty znasz swoją córkę; jeśli to mądra i odpowiedzialna dziewczyna, to puść ją. Przecież i tak na pewno uprawiają seks. Przy okazji pojedzie z chłopakiem na taki hm...urlop tylko we dwoje,moze coś pozwiedzają...No ja bym puściła.

Gość gość
18 - dorosła. Nic jej nie zabronisz.

Gość gość
Teoretycznie jest odpowiedzialna, ale i tak się boje. To jej pierwszy chłopak. Niby jest dorosła ale utrzymuje ją

Gość gość
gość dziś Teoretycznie jest odpowiedzialna, ale i tak się boje. To jej pierwszy chłopak. Niby jest dorosła ale utrzymuje ją Pomyśl, będzie miała 20 lat - jeszcze też ja pewnie będzies zutrzymywać, bo będzie studiować. Też jej nie puścisz? A jak zaciąży (bo tez jest to możliwe) - trudno, witamy w świecie dorosłych, będziesama sobie musiała poradzić. Całe życie jej pod kloszem nie utrzymasz,

Gość gość
Co to znaczy urlop we dwoje ?? We dwoje to małżeństwo może pojechać a nie dzieci.

Gość gość
Wtedy juz mieszkać z nami nie będzie, więc kontroli nie będę miała.

Gość gość
18-latka nie jest dzieckiem,bez przesady. Niby dlaczego nie mogą pojechać razem na kilka dni? Hipokryzja. Dzieci 7-letnie się puszcza na kolonie, nastolatków na obozy (przecież tam też seks mogą uprawiać jak się uprą),a 2 pełnoletnich ludzi nie może na kilka dni wyjechać,żeby pobyć razem?

Gość gość
Jak chcecie być dziadkami. Chyba że nie jesteście zacofani i rozmawiać ie o seksie z córką. Ja mam męża przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i uczestniczył przy porodach. Nie jestem tępa i zacofana by wstydzić się męża a obcego faceta ginekolog nie! O wszytkim mówimy z mężem i z dziećmi oczywiście w odpowiednim wieku.

Gość gość
Ale ja nie rozumiem po co ? Przecież ten związek i tak się rozleci. A na koloniach nauczyciel sprawuje opiekę, a tutaj będą sami. Autorko a będą w jednym pokoju czy w 2 osobnych ?

Gość gość
Nie chcemy zostać dziadkami. Inaczej ja nie chciałabym zostać babcią, bo nie jestem gotowa, za to mój mąż dziadkiem chciałby zostać. A pokój zarezerwowali sobie jeden. Do tego chcą jechać samochodem.

Gość gość
Tak.ma 18 lat a nie 15.

Gość gość
Niech śpią w osobnych pokojach

Gość gość
I tak juz upraiwa sex boze na jakim Wy swiecei zyjecie. Taka jest kolej rzeczy.

Gość gość
Absolutnie. Na wakacjach owszem ale nie jak jest szkoła

Gość gość
a czemu we wrześniu jak zaczyna się już rok szkolny? niech jadą w sierpniu, seks jak chcą uprawiać to już dawno jest po tu wyjazdy nic nie zmienią, ja bym puściła