Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam głupich rodziców.

Polecane posty

Gość gość

Mam głupich rodziców, j*********h ze tak napisze. Ojciec chleje wypłatę przepija a matka wiecznie mnie krytykuje, dołuję za byle co, nigdy mnie za nic nie chwaliła i nie doceniała, ojciec tez mnie krytykuje od czasu do czasu a w dzieciństwie byłam bita, przez to mam zaniżone poczucie własnej wartości ,chodzę do psychologa ale to niskie poczucie wartości mnie dobija, nie chce mi sie żyć ,nawet przyjaciół nie mam i znajomych a o chłopaku to wogole nie ma mowy ,co robić, jak ja mam dalej żyć?

Gość gość
do psychiatry idz

Gość gość
NO chodze i co ciagle mam brac tabletki na depresje ile mam tej chemii w siebie pakowac a rodzicow mam po huju, nie dziekuje c***anie boze ze jestem bo nie mam nikogo a matke glupia a ojciec pijak w huj.

Gość gość
Musisz na początek przestać kląć ponieważ sama sobie zanizasz samoocenę. Podniesienie samooceny wymaga przemian na wielu płaszczyznach. Jest to niezwykle trudne zadanie i wymaga poświęcenia i nauki kontroli nad sobą. Będzie ci ciężko z tym deficytem miłości i wsparcia od najblizszych, brakiem poczucia wartości od rodziców. Ponieważ jest to czynnik od ciebie niezależny musisz skupić sie na tym co sama możesz sobie dać. Rozwijaj w sobie to co buduje w tobie kobietę, fascynacje moda, urodą, zdrowiem, kondycja, literatura, filmem, rozrywka, sztuka kulinarną. Pokochaj siebie i powodzenia

Gość gość
Radzę ci również powściągliwość w przyznawaniu się, że byłaś bita i ponizana. Nikt tego nie zrozumie, nikt tego nie chce zrozumieć, zostaniesz skreślona jako wiarygodna osoba. Najlepiej wymyśl sobie jakieś przekonujące " fakty" ze swojego zycia na każdą ewentualność

Gość gość
No ja nie przeklinam wogole ,ale dzis za siebie nie moge ,dlaczego jak moi starzy maja problemy to musza zaraz ponizac i upokarzac mnie, co ja jestem winna? dzis przyszla kolezanka powgrywala mi cos do laptopa i zaraz matka ty nie umiesz wgrywac, ty tego nie umiesz, do niczego sie nie nadajesz, kiedy ten film sie skonczy?

Gość gość
A probowalas jej zwracać uwagę, że cię poniża? Postrasz ja sądem, powiedz że nie życzysz sobie, żeby się znacala psychicznie nad tobą. To jest karalne