Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambinia

jestem mężatką czy jest chętna pani do trójkąta

Polecane posty

Gość bambinia

chciałabym zrobić niespodziankę mężowi,jeśli jakaś fajna kobietka miała by ochotę się przyłączyć to zapraszam, proszę o poważne propozycje ( my 30,34 fajni ),

Gość gość
Taka żonka to skarb :P

Gość bambinia
po prostu liczymy na fajną przygodę...może się ktoś fajny trafi :)

Gość gość
Zastanawia mnie dlaczego jedne pary tak się kochają że są o siebie zazdrośni a inni dzielą się drugą połówką z obcymi. Mój mąż uwielbia kiedy podobam się facetom , gdy się za mną oglądają a ja uwielbiam kiedy on podoba się kobietom. Ale ile razy darliśmy koty, awanturowałiśmy we włoskim stylu z zazdrości o siebie. Nie oceniam dlaczego pary szukają ośób trzecich , myślę tylko czy to aby napewno miłość ktorej ZAWSZE składową jest poczucie własności drugiego.I ból, kiedy dochodzi do ograbienia z własności.

Gość gość
09.22 No tak. W końcu zdrady są w czolówce przyczyn rozwodów. A ile bólu czuje zdradzona osoba. Jak jednak widać po szukającej pani są różne zjawy i dziwy .

Gość gość
W pracy mam "koleżankę" która jest atrakcyjna inaczej, jej maż też "urodziwy" oboje są tak skrzywieni, że chyba taki trójkącik na chwile by im umilił życie.

Gość bambinia
z mężem bardzo się kochamy i nie wyobrażamy sobie spędzenia bez siebie więcej niż dzień bo jak mąż jakiś czas temu wyjechał na weekend na szkolenie to była masakra zostać sama na noc w domu, a to że chciałabym poznać koleżankę to właśnie dlatego że jesteśmy pewni że się kochamy i chcę urozmaicić nasze zabawy...

Gość gość
Ja nie twierdzę że się nie kochacie ale dla mnie osobiście to nie do ogarnięcia :) A i prawo nie przewidziało jednak takiej miłości jeśli na pierwszym miejscu stawia zdradę jako przyczynek do możliwości wzięcia rozwodu. Oczywiście wy się nie zdradzacie, to wasza obopólna wola ale zastanawia mnie czy takie pary w ogole mają poczucie zazdrości o swoje terytorium.

Gość gość
Tango libido

Gość gość
Ja z tak zrobiłam nocowała koleżanka która była jeszcze dziewicą. Po prysznicu wieczorem powiedziałam że się z nią podzielę z chłopakiem i by założyła sam szlafrok. Miała opory się rozebrać ale jej pomogłam sama się rozbierając. Chłopak był w szoku. Powiedziałam mu do dzieła miał mnie przy niej przelecieć by u mnie zmiejszyć podniecenie a ją podniecić.Gdy skończył ze mną wtryskiem a ja orgazmem wtedy zaczął ją pięści bo powiedziałam że jest dziewicą dlatego delikatnie ma to zrobić. Gra wstępna trwała prawie godzinę i zdążył mu stanąć. Po raz pierwszy widziałam jak zabiera mój chłopak cnotę. Bo ze swego rozdziewiczenia i niewiele pamiętam. Mój chłopak zrobił to cudownie a rano była już rutynowa powtórka. Koleżankę pierwszą a mnie drugą było wspaniale poza jednym problemem nie było gumy i czy nie zapłodnił jej.

Gość gość
Ja z tak zrobiłam nocowała koleżanka która była jeszcze dziewicą. Po prysznicu wieczorem powiedziałam że się z nią podzielę z chłopakiem i by założyła sam szlafrok. Miała opory się rozebrać ale jej pomogłam sama się rozbierając. Chłopak był w szoku. Powiedziałam mu do dzieła miał mnie przy niej przelecieć by u mnie zmiejszyć podniecenie a ją podniecić.Gdy skończył ze mną wtryskiem a ja orgazmem wtedy zaczął ją pięści bo powiedziałam że jest dziewicą dlatego delikatnie ma to zrobić. Gra wstępna trwała prawie godzinę i zdążył mu stanąć. Po raz pierwszy widziałam jak zabiera mój chłopak cnotę. Bo ze swego rozdziewiczenia i niewiele pamiętam. Mój chłopak zrobił to cudownie a rano była już rutynowa powtórka. Koleżankę pierwszą a mnie drugą było wspaniale poza jednym problemem nie było gumy i czy nie zapłodnił jej.