Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koszenie trawy jest szkodliwe dla srodowiska

Polecane posty

Gość gość

Spaliny dochodzą do piwietrza w ktorym przebywa czlowiek niby dba o wizerunek a truje się bo nie dość ,że pali faje ruskie to ćpa jakie dziadostwo.Cyrk idiotow

Gość gość
Dajcie spokój .... już teraz to chyba nic nie jest zdrowe. Ja już się nie mogę doczekać tych wiosennych porządków w ogrodzie. Teraz kupujemy fajną kosiareczke http://grass.com.pl/.

Gość gośćStanley
Banda jełopów mnie myślących lub myślących inaczej. Koszenie trawy jest szkodą dla środowiska przyrodniczego. Nisko skoszona trawa powoduje że gleba staje się przesuszona. Trawa utrzymuje wilgoć, wodę, której brakuje w sytuacji upałów. Kosiarki też nie działają na wodę i spalają paliwo wydzielając wodę , dwutlenek węgla oraz inne związki, szkodliwe dla środowiska (poza wodą). Ciekaw jestem ile tego paliwa rocznie w skali krajowej jest marnotrawione. Wkurzające ryczenie kosiarek od samego rana jest stresujące. Ale cóż wszystko ma być równe w kwadracikach i porządek musibyć, może być nasrane byle w kupkach. Najlepiej zabetonować, zaasfaltować wszystko co możliwe by przyroda nie raziła w oczy. Jestem zdecydowanym przeciwnikiem niszczenia w ten sposób naturalnego środowiska wielu istnień i człowieka.