Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co na nieukladajace sie wlosy?

Polecane posty

Gość gość

Przez 3 lata mialam dosyc konkretnie zgolony bok, tak ze mialam wszystkie wlosy przerzucone na druga strone a teraz chce je zapuscic i robic przedzialek. Problem. Tym ze wlosy strasznie sie elektryzuja i robi sie szopa :D Wiem ze od razu sie nie zaczna ukladac ale chodzi glownie o to ze odstaja pojedyncze wlosy i sie puszy wszystko. Jakis pomysl na to?

Gość gość
Olejowanie? Albo jakieś silikonowe serum, żeby je dociążyć.

Gość gość
woda i cukier. klasyk

Gość Miraja
Świetnie działa keratyna. Polecam Sessio keratin od Chantal. Pięknie dba o włosy.

Gość gość
Przede wszystkim dobre cięcie. Ja mam słabo układające się włosy, a jak wreszcie fryzjer dobrze mnie ostrzygł, to włosy praktycznie układają się same. Polecam salon In harmony, jestem bardzo zadowolona, to prawdziwi profesjonaliści.

Gość gość
hm, do stylizacji, ukladania nic ci nie polece, bo nawet nie uzywam nic do swoich wlosow ( nie mam rano do tego glowy:D) ale z odzywek, masek to mozesz sprobowac czegos z inoaru- moze seria doctor? zauwazylam,ze po niej wlosy mi sie lepiej ukladają :) mam odzywke i szampon, ale mysle, ze sama odzywka tez moze ci juz w jakis sposob pomóc :)

Gość Wraith
Keratyna, keratyna i jeszcze raz keratyna. Osobiście polecam tą od Chantal.

Gość gość
Osobiście poleacam SPIIIIIIIERDALAJ k******o reklamowa!!! :o

Gość Annkka
Może taki płyn modelujący do włosów z prowitaminą B5 Venity by ci pomógł, próbowałaś kiedyś?

Gość gość
Ale ja się zgadzam z przedmówcą, a pewnie przedmówczynią. Mi ten keratynowy szampon od Chantal uratował włosy, a przede wszystkim rozplatał wieczne wiechecie i kołtuny.

Gość gość
Może lepiej wybierz się do swojego fryzjera który pomoże Ci dobrać produkty do pielęgnacji. Ja kiedyś używałam innej pielęgnacji myślałam że bardzo dobrej i miałam problem z puszącymi się i elektryzującymi się włosami okazało się że moim włosom nie odpowiadają kosmetyki z proteinami tylko olejki ! Kupiłam duo pack arganowe i olejek arganowy który poleciła mi fryzjerka marki Inoar i teraz nie ma porównania ! Poddałam się zabiegowi boto hair i nic nie muszę się martwić włosy zawsze są piękne :)

Gość Cellls
Keratyna, najlepiej ta od Chantal.

Gość gość
Polecam ci naturalnie o nie zadbać, możesz na przemian stosować olej arganowy i ze słodkich migdałów - dodatkowo stosować je na skórę całego ciała. https://od-natury.pl/

Gość gość
moze poczytaj bardziej o prostowaniu keartynowym ja mialam od inoara robione i jestem zachwycona nie mam problemu z włosami

ja na niesforne włosy zrobiłam prostowanie keratynowe . Mam kręcone. I po zabiegu/kuracji moje włosy wygladaja na odżywione piękne i proste 😄 Uf... Ale ogólnie polecam kosmetyki Amazon Keratin . Ja je używam oczywiście pod wpływem mojej fryzjerki. Poleciła mi do używania po kuracji i prostowaniu keratynowym 🙂 Może ktos również używa?