Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WojciechC

DentaStix !

Polecane posty

DentaStix to gryzaki dla każdego pieska ,od tych najmniejszych do tych które odrosły troszkę bardziej od ziemi :D To super przekąska a za to jaka dobroczynna! Oczyszcza ząbki naszego podopiecznego z kamienia nazębnego i osadów ,a przy regularnym stosowaniu zapobiega dalszemu osadzaniu się tych substancji. Sprawia nie małą radochę pieskowi :)

Gość gość
Polecam, gdyż produkt działa jak szczotkowanie, dzięki czemu mam pewność, że zęby mojego pupila na długo pozostaną w dobrym stanie, a do tego psina zjada chętnie :) Na plus zasługuje również cena ;)

Gość karolkaW
Dentasix bardzo mojemu psu smakują . Można powiedzieć,że doskonale zastępują kości. Czyszczą zęby , są doskonałe aby zredukować nieprzyjemny oddech .

Polecam Dentastix czyści dokładnie płytkę nazębna psa :) każdy pies powinien spróbować!

Gość gość
To najlepszy przysmak, który możemy podawać naszym pupilom. Dzięki Dentastix zęby mojego pupila są zadbane.

Gość MariolaJ
Również polecam Dentastix odkąd podaję go mojemu psiakowi zauważyłam znaczną poprawę w wyglądzie ząbków moje Tofika. Co jest bardzo na plus bo jest wiele różnych produktów ale nie są tak skuteczne jak Pedigree dentastix. Polecamy wszystkim

Gość Tajson12
Dentastix to produkt godny uwagi lecz mam inne gryzaki firmy Oravet i też znacznie poprawiają uzębienie u mojego psa.