Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pracuje w centrum handlowym na pasazu

Polecane posty

Gość gość

I mam pytanie nie chce wyjść na jakąś zolze, ale na przeciwko mojego stoiska jest sklep z damskimi ubraniami i faceci często zostają przed sklepem i czekają na żonę czy dziewczynę. Ja na stoisku mam lade dość wysoką i oni stoją przy niej podpierając się, Czasami są w tym miejscu jakieś papierki jak odchodza. Czy ja nie bede menda jak bede tym osobom zwracać uwagę żeby nie opierali się o stoisko? Czy wy byście to olali i nie zwracali im uwagi?

Gość gość
Oczywiscie,ze zwroc usage. Kultura I Tait. Podczas rozmow kwalifikacyjnych pewnie tez lokcie klada na STOL chamy.

Gość tak zza winkla
Pamiętaj że statystycznie co 18 klient to cham i możesz spodziewać się kilkunastu niemiłych komentarzy na grzecznie zwróconą uwagę. Czy Twoje wygrodzenie zrekompensuje taki stres? Sądzę że nie warto

Gość gość
napisz kartke prosze nie opierac sie o lade to nie poczekalnia

Gość gość
a kim ty jesteś by zwracać ludziom na poziomie bogatym uwagę? skoro w pasażu w centrum handlowym pracujesz to musisz być brzydkim , pokurczem genetycznym co z ułamkami miał problem. i wylądował na stoisku z chińszczyzną , podróbkami

Gość gość
gość dziś chciałes smiesznie wyszlo słabo :)

Gość gość
Widzisz na takim pasażu w sklepie czy na stoisku pieknisiu pracuja zwykle ladne osoby o milej aparycji, bo brzydkich nie chca zatrudniac. czesto osoby wyksztalcone lub w trakcie nauki. W tym kraju ciezko o prace więc i tu ktoś musi pracować. Pochwal się swoja facjata, zarobkami, wyksztalceniem i zawodem to porozmawiamy jak narazie jesteś dla mnie tylko zalosnym prowokatorem. A ci ludzie opierający się o stoisko wyglądają niezaciekawie, jakby wiecznie byli w****ieni na wszystko i podejrzewam ze to takie nierozgarniete chamy jak gość z 14:39.