Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

beta 1,3

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, powinnam dostać okres 6 lipca....dwa dni później zrobiłam test..jest negatywny, potem 10 lipca bhcg 1,3....czy to może być ciąża? Dodam, że raz byłam już w ciąży i czuje się tak samo jak wtedy spuchłam od pępka w dół i czułam pracujący prawy jajnik (taka gulka, która po prau minutach znika i później znów się pojawia...). Oprócz tego faktycznie chodzę często do toalety...Potrafiłam w ciągu 8h pracy pójść raz a teraz co godzinę i tylko troszkę siusiam. Temperaturę mierzyłam 3 dni z rzędu 37,5....Już nie wiem co myśleć. Całe szczęście w poniedziałek mam wizytę u lekarza..ale już boję się wykonać test domowy. Niekoniecznie chcę tej ciąży, bo by mnie ten fakt zaskoczył, ale jak już będzie to będzie... co myślicie?

Gość gość
Beta u kobiety nie będącej w ciąży nie musi wynosić 0. Bardzo często jest to 1. Myślę, że to nie ciąża.

Gość gość
ok tylko skąd ta opuchlizna, którą miałam też kiedyś na początku ciąży. Normalnie widać mi kości biodrowe a teraz nawet jak wciągnę brzuch to nic...i niżej też jest uwypuklenie. Do tego rewolucje żołądkowe doszły gazy i odbijanie. Prawie nigdy mi się nie odbija. No i to uczucie jakbym miała dostać okres a nie mam go od7 dni. Czasem czuję ukłucie i takie ciągnięcie od dołu. a z tydzień temu czułam się jakby brało mnie przziębienie ale finalnie nie wzięło.

Gość gość
Może masz jakąś torbiel?

Gość gość
ale tak nagle akurat wtedy kiedy okres miał być? dodam że mam regularnie co 30 dni..a tym razem nic

Gość gość
zbliża się porób nieubłaganie

Gość gość
właściwie to już 8 dzień od okresu który miał być a nie było minął :/

Gość gość
nie musicie nabijać się z mojego pytania. Tylko czy ktoś był w takiej sytuacji? bo do poniedziałku strasznie dłużą mi się dni..

Gość gość
Zrób ponownie betę i zobacz czy rośnie. Lekarz na tak wczesnym etapie i tak nic nie potwierdzi. Ps. Ja zawsze przed miesiączką jestem opuchnięta.

Gość gość
Sęk w tym że ja nigdy i prawie nigdy nie miewam bóli itd..generalnie często zapominam o tym że mam okres, bo go nie odczuwam. A teraz takie skurcze, motyle i uczucie ciężkości w podbrzuszu...A jak pisałam okresu juz nie mam 8 dni...może faktycznie zrobię znowu betę i zobaczę czy coś się ruszyła. Jak nie to prosta odpowiedź...