Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej ohydna i przerażająca rzecz jaką tu czytałyście?

Polecane posty

Gość gość

podam pierwsza. kiedyś tu przeczytałam jak synowa nakryła teściową, która próbowała nakarmić piersią wnusia :O do dziś to mną wstrząsa jak se przypomnę A wy co tu ohydnego przeczytałyście?

Gość gość
W temacie o rzeczach, do których nikt by się nie przyznał publicznie, wypowiedziała się babeczka, która lubi podczas robienia kupy ,,łapać'' ją na papier toaletowy, oglądać i rozgniatać (przez papier).

Gość gość
gość dziś rzygam :O

Gość gość
Ja kiedyś przeczytałam, jak synowa nakryła treściową w synowej ślubnej sukni cykajaca sobie fotki selfie. Zaczaiła się i udawała, że nie widzi, teściówka zrobiła sobie całą sesje w tej sukni a póżniej wywołała zdjęcia i miała u siebie w domu...

Gość gość
kiedyś był temat o wstrętnych zachowaniach mężów czy jakoś tak, i tam babki pisały: że jeden żre kozy, drugi wygrzebuje bizony z doopy - te kłaczki z rowu bleee, inny wącha skarpety po całym dniu, inny sie nie myje przez tydzień. ten temat to był dopiero rzyg na maksa

Gość gość
zdecydowanie wypowiedz jedej z kobiet ktora zwrocila w miejscu publicznym po tym jak kobieta w tesco w miejscu do siedzenia i jedzenia ( takie szybkie bistro na pasazu) wyciagnela cycka i karmila dziecko po czym ten obwisly cyc zostawil kropelki mleka na stole jak sir schylala zeby dziecko odlozyc do wozka...bleee

Gość gość
W te rzeczy o teściowych to nie wierzę... Za to te tematy o kupach i babolach jak najbardziej. Kiedyś był taki temat o tamponach i podpaskach, skrzepach, smrodach i innych takich... Ja nie jestem wrażliwa, ale to już był totalny upadek:-p

Gość gość
Słynne odczynianie uroków u dzieci krwią miesięczną. Przemywanie oczu, ust, etc. Ohyda!

Gość gość
gość dziś co to za temat był??

Gość gość
Słynne?! Pierwsze słyszę o takich cudach! :D

Gość gość
gość dziś Słynne odczynianie uroków u dzieci krwią miesięczną. Przemywanie oczu, ust, etc. Ohyda! xxxxx weź przestań, chyba w to nie wierzysz?! ktoś sobie to dla jaj napisał, bo nie wierzę, że ludzie takie durnoty wyczyniają

Gość gość
wynurzenia prostytutki w tym dziale!, opisującej jacy to fagasi żonaci do niej przychodzą :O

Gość kaiko8895986114
daj linka do tych wynurzeń prostytutki ciekawe :D

Gość gość
zaraz poszukam, może to znajdę

Gość gość
Tutaj nie, ale na innym portalu mi mignela informacja o matce, która udusila noworodka, ugotowala go i zmielila w maszynce...Wypuścili ją z psychiatryka niedawno. To bylo w Polsce.

Gość gość
Wczoraj to czytałam, myślałam że puszcze pawia :-o

Gość gość
To nie jest ohydne tylko przeraźliwie smutne.

Gość gość
Przez jakis czas grasowal tu pedofil lub wariat. Redakcja Kafe nie reagowala, mimo ze ludzie je im zglaszali. Szokujace posty wisialy calymi nocami. W koncu ktoras forumowiczka go zglosila na policje. Brawa dla tej forumowiczki. Tresci byly szokujace.