Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powróżę za darmo

Polecane posty

Gość gość

greymoon@gazeta.pl

Gość gość
Witaj greymoon Czy mogłabyś powrozyć na forum?

Gość gość
Proszę na pocztę pisać - ten temat tutaj umknie mi zaraz i go nie odnajdę ;) data urodzenia nie wymagana, wystarczą imiona

Gość gość
Możesz dodać do ulubionych (serduszko przy naglowku) Jakbyś chciała poćwiczyć na mnie to możesz mi zrobić wrozbe ogólna na przeszłość i teraźniejszość - a ja szczerze zweryfikuje Anna

Gość gość
już wystarczy jak wróżbita maciej się do mnie przyjebał, codziennie po kilka esemesów śle

Gość gość
Wysłałem maila i nie ma odpowiedzi :/. Maciej

Gość greymoon
Dobra piszcie tutaj. Ale pytania typu prosze o wróżbę złe..na czym ja mam się zawiesić? To do Macieja. Odpowiem jutro na pytania i w wolnej chwili.

Gość gość
Ok więc mam pytanie . Będę wdzięczna za wrozbe:) jakie zdanie ma o mnie rodzina? Szczególnie ze strony taty? Oliwia 21 l

Gość greymoon
Ok więc mam pytanie . Będę wdzięczna za wrozbeusmiech.gif jakie zdanie ma o mnie rodzina? Szczególnie ze strony taty? Oliwia 21 l Rodzina ze strony Twojego ojca uważa Cię za osobę żyjącą we własnym świecie,zamartwiającą się i w grę wchodzą tutaj jakieś pieniądze na które masz nadzieję.

Gość gość
Angelika co myśli o mnie Jarek?

Gość gość
Wrozko, jeśli możesz. Rodzice są w trakcie rozwodu, ojciec mieszka za granicą. Od dłuższego czasu nie przysyła kasy. Jest ciężko. W dodatku olewa telefony i buntuje rodzinę. Czy mogłabyś powiedzieć dlaczego to robi? Dziekuje;) Ola 27.11.1997

Gość gość
poprosze o wrozbe do konca tego roku. czy uda mi się wyjechać za granicę do pracy ?

Gość gość
Ok więc mam pytanie . Będę wdzięczna za wrozbeusmiech.gif jakie zdanie ma o mnie rodzina? Szczególnie ze strony taty? Oliwia 21 l Rodzina ze strony Twojego ojca uważa Cię za osobę żyjącą we własnym świecie,zamartwiającą się i w grę wchodzą tutaj jakieś pieniądze na które masz nadzieję. Dziekuje!!:) Powiem Ci, że racja, ale chyba bardziej to rodzina ze strony mamy tak myśli, bo faktycznie mam teraz problemy z kasą i szefem, z tamtą rodzina nie mam kontaktu^^ dobrze Ci idzie-oby tak dalej:) powodzenia:)

Gość greymoon
Do Angeliki Jarek uważa, że go oszukujesz, a on jest Tobą zainteresowany

Gość gość
Czy podobam się Michałowi jako kobieta ? Czy to tylko plotki ? Justyna ( 12.10.1995,16.08.1994)

Gość gość
To ja Maciej, pisałem już wcześniej. Bardzo ważne pytanie. Są dwie kobiety z jedną byłem w związku na odległość i była dla mnie bardzo ważna. Pojawiła się nowa kobieta i z tamtą zerwaliśmy kontakt. Chcę wiedzieć czy dobrze robię, czy postawiłem na właściwą miłość, może to nie jest prawdziwe to co przeżywam w tej chwili i powinienem wrócić do poprzedniej, która z nich jest mi pisana? Błagam proszę o odpowiedź, bo nie wiem co powinienem zrobić

Gość gość
A czy widać żeby Jarek był zajęty?

Gość gość
kochana wrozko wpakowalam sie w ogromne klopoty finansowe i inne. Jestem na dnie. co widac w kartach na ten temat?co robic? Będę bardzo wdzięczna.napisz jak mogę się odwdzięczyć.Kasia

Gość greymoon
Co do Jarka 4 karty rozłożyłam. Wyszedł mi jakiś falsz w uczuciu. Sama nie wiem z ktorej strony. Byc moze on Cie oszukuje.

Gość greymoon
Słuchajcie! Odpowiem wszystkim tylko dajcie mi czas, będę odpowiadac w wolnej chwili lub piszcie na maila greymoon@gazeta.pl zdecydowanie wole na mailA

Gość gość
On ma zone, ja to wiem i on wie, ze ja wiem. Nie oczekuje, ze odejdzie od niej. Nie chce tego. Łączy nas przyjaźń ale tak dziwnie patrzy...pożera mnie wzrokiem,ale zachowuje się normalnie i sama nie wiem co o tym myśleć. Fakt ze ja oszukałam ale nie jakos powaznie ;) podkoloryzowalam wykształcenie ;D Dobra jesteś !

Gość gość
nie zdechla jeszcze jego zona?

Gość gość
mi się nie spieszy:) nie poganiam

Gość gość
17:06 co Ty mówisz?

Gość greymoon
Wrozko, jeśli możesz. Rodzice są w trakcie rozwodu, ojciec mieszka za granicą. Od dłuższego czasu nie przysyła kasy. Jest ciężko. W dodatku olewa telefony i buntuje rodzinę. Czy mogłabyś powiedzieć dlaczego to robi? Dziekujeoczko.gif Ola 27.11.1997 Wydaje mi się, że on wpakował się w jakieś problemy finansowe być może przez rozrzutność,dlatego też izoluje się od was, może mieć na karku osobę mającą powiązania z sądem. Ogólnie chciałby rozpocząć nowe życie.

Gość greymoon
poprosze o wrozbe do konca tego roku. czy uda mi się wyjechać za granicę do pracy ? A gdzie Twoje imię?

Gość gość
Oj tak jest bardzo rozrzutny i chyba sie to nie zmieni...Wrozko,czy mogłabyś rozwinąć "moze mieć na karku osobę powiązana z sadem"? Czy moze chodzić o matkę która w moim imieniu założyła sprawę o alimenty i kuzyna który pracuje w naszym sądzie? Czy moze masz na myśli ze tam na miejscu ma problemy? Mieszka w Szwecji I co masz na myśli mówiąc ze chce rozpocząć nowe życie?ma jakiś plan?czy mogłabym Ci zadac jeszcze jedno pytanie? Dziekuje :)

Gość gość
To ja Maciej, pisałem już wcześniej. Bardzo ważne pytanie. Są dwie kobiety z jedną byłem w związku na odległość i była dla mnie bardzo ważna. Pojawiła się nowa kobieta i z tamtą zerwaliśmy kontakt. Chcę wiedzieć czy dobrze robię, czy postawiłem na właściwą miłość, może to nie jest prawdziwe to co przeżywam w tej chwili i powinienem wrócić do poprzedniej, która z nich jest mi pisana? Błagam proszę o odpowiedź, bo nie wiem co powinienem zrobić A ja nie dostałem odpowiedzi :(, może coś z moim mailem jest nie tak :(, czy mogę ją dostać tutaj Kochana Wróżko?

Gość gość
przepraszam zapomniałam ;) wciaz czekam;)aśka

Gość gość
Ja Sylwia 15.01.1989 co widzisz w relacjach moich z Mariuszem??