Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powróżę za darmo

Polecane posty

Gość gośćminiA
Wita j wrozko...monika 06.02.1992 co czuje do mnie moj maz,czy wroci mu pociag do mnie jako kobiety oraz czy ma mysli co do zdrady i czy ona nastapi,maz kamil 16.12.1988

Gość gość
paulina, czy uda się to co planuję?

Gość greymoon
Karty jednoznacznie odpowiedzialy, że dobrze zrobiles zrywając kontakt z tamtą kobietą. Przyszłość z nią przyniosłaby Ci duze rozczarowanie, oszukiwałaby Cię, nie bylibyście ze sobą szczęśliwi (z kart cyganskich- k.choroba,prezent,smutek,fałsz). I nawet jeśli ona to przeżywa w Twoich oczach to nie jest to szczere. To ja Maciej, pisałem już wcześniej. Bardzo ważne pytanie. Są dwie kobiety z jedną byłem w związku na odległość i była dla mnie bardzo ważna. Pojawiła się nowa kobieta i z tamtą zerwaliśmy kontakt. Chcę wiedzieć czy dobrze robię, czy postawiłem na właściwą miłość, może to nie jest prawdziwe to co przeżywam w tej chwili i powinienem wrócić do poprzedniej, która z nich jest mi pisana? Błagam proszę o odpowiedź, bo nie wiem co powinienem zrobić

Gość greymoon
Możesz dodać do ulubionych (serduszko przy naglowku) Jakbyś chciała poćwiczyć na mnie to możesz mi zrobić wrozbe ogólna na przeszłość i teraźniejszość - a ja szczerze zweryfikuje Anna x x Zadaj bardziej konkretne pytania ;]

Gość gośćminiA
Wita j wrozko...monika 06.02.1992 co czuje do mnie moj maz,czy wroci mu pociag do mnie jako kobiety oraz czy ma mysli co do zdrady i czy ona nastapi,maz kamil 16.12.1988

Gość greymoon
poprosze o wrozbe do konca tego roku. czy uda mi się wyjechać za granicę do pracy ? A gdzie Twoje imię? X X Xa Szans ok 50% na Twoj wyjazd, wiele zależeć będzie od tego czy uda Ci się wykorzystać Twoją mądrość, umiejętność planowania przy dokonaniu tego kroku, jak również od tego czy uda Ci się załatwić trudne sprawy urzędowe.

Gość gość
Poproszę o wrozbe na uczucia w lipcu. Jestem sama jak zawsze. Monika.

Gość greymoon
Czy podobam się Michałowi jako kobieta ? Czy to tylko plotki ? Justyna ( 12.10.1995,16.08.1994) X X Tylko plotki, przykro mi. Musisz znaleźć sobie zdecydowanie inny obiekt westchnień :(

Gość gość
qrwa frajerstwo, nawet wasze posty na zamowienie nie przywroca kafe dawnej popularnosci. moze 20/30 os. odwiedza ten qrwidolek :D

Gość gość
Na jaką skalę będzie moja kariera muzyczna? Wolałbym nie ograniczać się do wesel na przykład . Jestem na samym początku. Damian 23.5.97 Pozdrawiam

Gość gość
Co mysli i czuje do mnie Alex? Ania

Gość gość
greymoon dziś poprosze o wrozbe do konca tego roku. czy uda mi się wyjechać za granicę do pracy ? A gdzie Twoje imię? X X Xa Szans ok 50% na Twoj wyjazd, wiele zależeć będzie od tego czy uda Ci się wykorzystać Twoją mądrość, umiejętność planowania przy dokonaniu tego kroku, jak również od tego czy uda Ci się załatwić trudne sprawy urzędowe. X Dziekuje i ślę moc buziaków ;)

Gość greymoon
kochana wrozko wpakowalam sie w ogromne klopoty finansowe i inne. Jestem na dnie. co widac w kartach na ten temat?co robic? Będę bardzo wdzięczna.napisz jak mogę się odwdzięczyć.Kasia X Zapytałam czy do roku czasu wyjdziesz z tych problemow fin. - szanse są duże ok 75%. A co powinnaś robić? Karty poradziły żebyś w kwestii finansów poradziła się osoby, która się na tym zna (np.prawnika), nawet jesli juz tak zrobilas to moze powinnas jeszcze sie kogos poradzic innego (karta podrozy wyskoczyla-moze kogos z innego miasta?) pozdrawiam

Gość gość
Kasia 29 lat kiedy zajde w ciaze czy będę z mężem szczesliwa chodzi mi czy mnie nie zdradzi itd

Gość gośćminiA

Gość greymoon
Ja Sylwia 15.01.1989 co widzisz w relacjach moich z Mariuszem?? X X Widzę, że jesteście szczęśliwi, ale przeszkodą dla was jest jakaś starsza kobieta, która pod maską dobroci kryje falsz..może to matka Twoja lub jego?

Gość greymoon
Wita j wrozko...monika 06.02.1992 co czuje do mnie moj maz,czy wroci mu pociag do mnie jako kobiety oraz czy ma mysli co do zdrady i czy ona nastapi,maz kamil 16.12.1988 X X Ale mi wyszło, że on czuje do Ciebie pociąg fizyczny. Czyżbyś miała jakiś powód żeby myslec, ze jest inaczej..w kartach wyszlo, ze cos sie takiego stalo,ze zmienilas pod tym katem myslenie..ale owszem inne kobiety rowniez mu sie podobaja,ale zeby od razu zdradzal to nie -moze w myslach czasem..nie martw sie.

Gość gość
Czy będę jeszcze szczęśliwa małżeństwie. Pozdrawiam. Mariola 22 12 1981

Gość greymoon
paulina, czy uda się to co planuję? X Nie uda. Szanse bardzo mizerne. Czy to ma zwiazek z jakas kobieta? Uwazaj lepiej, masz jakies niedobre intencje :)

Gość gość
Nie wiem czy jego mama czy moja ale wszyscy pracowalismy w jedej firmie . :-) atmosfera byla nie za dobra Mariusz zwolnil moja mame ja odeszlam sama z ciezka decyzja i minelo 3miesiace a mi jest nadal ciezko z ta mysla. Podobal mi sie Mariusz czulam cos wiecej do niego niz relacje szef pracownik wiem ze on tez. Ale byli tez falszywi ludzie ktorzy tam pracowali . I ta atmosfere stworzyli. Sylwia 15.01.1989

Gość greymoon
Poproszę o wrozbe na uczucia w lipcu. Jestem sama jak zawsze. Monika. X X Szans na poznanie kogos-50%, aby do tego doszło karty doradzaja, żebys wychodzila do ludzi,spotkania towarzyskie, bo masz w sobie duze poklady uczuc ktorymi mozesz obdarowac, a żyjesz w swoim swiecie fantazjami -w opozycji do swiata.To Twoj wrog. Wez sie w garsc.

Gość greymoon
Nie wiem czy jego mama czy moja ale wszyscy pracowalismy w jedej firmie . usmiech.gif atmosfera byla nie za dobra Mariusz zwolnil moja mame ja odeszlam sama z ciezka decyzja i minelo 3miesiace a mi jest nadal ciezko z ta mysla. Podobal mi sie Mariusz czulam cos wiecej do niego niz relacje szef pracownik wiem ze on tez. Ale byli tez falszywi ludzie ktorzy tam pracowali . I ta atmosfere stworzyli. Sylwia 15.01.1989 X X Dzieki za ta weryfikacje. Tam sie jakas kobieta pokazala w kartach i falsz przy tym.

Gość gość
napisalam na maila

Gość greymoon
Na jaką skalę będzie moja kariera muzyczna? Wolałbym nie ograniczać się do wesel na przykład . Jestem na samym początku. Damian 23.5.97 Pozdrawiam X X Przykro mi pisac, ale Twoja kariera rozwijac sie nie bedzie. Na chwile obecna karty tak pokazały. Możesz zetknąć się z trudnymi decyzjami,nielatwymi wyborami,bedziesz duzo rozmyslal, ale to nie bedzie Twoja droga. Moge sie mylic oczywiscie.

Gość gość
Ja też wysłałam na maila Kasia pozdrawiam

Gość greymoon
Proszę juz tu nie pisac :) w razie czego na maila lub na inne forum na ktorym jestem :) odpowiem jeszcze na te pytania co zostaly.. A wroze za darmo -cwicze.

Gość greymoon
Co mysli i czuje do mnie Alex? Ania X X Ogolnie podobasz mu się, ale widze, że w domu rodzinnym jakies konflikty przykrosci wystapily. A on jest dosc zadowolony, albo Ty-laczy Cie z nim romans badz on na niego liczy. Chyba jest z tego powodu bardzo zadowolony. Czy on czasem.nie jest zajety?

Gość greymoon
Czy będę jeszcze szczęśliwa małżeństwie. Pozdrawiam. Mariola 22 12 1981 X X Widze,ze Ci sie cos zawalilo (k.nieszczescie,wdowa).Jest szansa na powrot szczescia (pol na pol), ale cos sie musi odmienic zdecydowanie. Wszytkie przeszkody usuniete. (K.smierc,szczescie,nadzieja). Tak ogolnie no coz, tak to wyglada..musisz dzialac i sie nie poddawac.

Gość gość
Pominela mnie Pani Kasia 29.06.87

Gość greymoon
Kasia 29 lat kiedy zajde w ciaze czy będę z mężem szczesliwa chodzi mi czy mnie nie zdradzi itd X X Na ciaże nie odpowiem, a na męża? Jak moze Pani wprzod pytac czy nie zdradzi? A jesli sie pomyle to zamet w Pani zwiazku prowadze. Po ci to Pani?