Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pieprzony rzad

Polecane posty

Gość gość

rozdaje za darmo 500+ tj. za pieprzenie się a za pracę płaci jałmużnę,

Gość gość
To pieprz sie :D

Gość gość
dokładnie a kto ci broni tak żyć? zrób sobie czwórkę i też będziesz leżec i pachnieć... (oczywiście twoim zdaniem :) )

Gość gość
nos kuźwa, to życie polega na tym aby się pieprzyć czy pracować na swoją rodzinę, oby wuj trafił tych pisowców, oby małpom łapy pobrywało. Nie każdy nadaje się do pierdolenia, bo mając 50-65 lat to już chyba nie, i ci ludzie chcą godnych wynagrodzeń za pracę a nie za jebanie się.

Gość gość
ty chyba nie masz 60 lat więc jeszcze możesz sie pieprzyć.

Gość gość
nos kuźwa, to życie polega na tym aby się pieprzyć czy pracować x moim zdaniem prokreacja jest ważniejsza od pracy, bez tego byśmy wymarli.

Gość gość
nasz kraj nie zamieszkują tylko młode jebaki, tutaj mieszkają też osoby chore co nie mogą mieć dzieci, osoby starsze co też już nie nadają sie do jebania. Także pieprzone pisowce winny każdych brać pod uwagę, ale widać katolicyzm polega na tym aby się jebać, podejrzewam, że teraz księża zmienią orientację z homoseksualistów na baby, bo facet nie narodzi dzieci i po wuj jebać faceta jak nie ma przyrostu naturalnego.

Gość gość
do gość dziś - ale rodzić już nie, i te 50-100 latki sami sobie pracowali na swoje dzieci, im nikt nie płacłi za j****ie się.

Gość gość
tyram od 8 do 18 by inni mieli na wódkę i mogli sobie pierdzieć w tapczan :O

Gość gość
a wuj z tym rządem i byłymi też, kupa oszustów i nic więcej

Gość gość
Poprzednie pokolenia szły na emeryture w wieku 45-55 lat, wczesne renty, za chory paluszek itd itp. ZUS pada, kasa z OFE juz prawie zabrana, demografia jest na poziomie 0,7 a powinna byc conajmniej 2,3 zeby ZUS sie utrzymał. Teraz jest wiecej pobierajacych emerytury i renty niz pracujacych. Ale problem nie dotyczy tylko kasy na emerytury. Polska wymiera. Gdy wy bedziecie starzy i wyladujecie w szpitalu, to pobierac wam krew bedzie wasza rowiesnica. Ze zniszczonym wzrokiem, trzesacymi sie rekoma, bedzie probowała znalezc wasza zyłe... Nie ma w PL juz zastepowalnosci pokolen, za 20 lat to bedzie kraj starcow, ktorzy beda musieli sie sami soba zaopiekowac, bo nie bedzie wystarczajacej liczby młodych ludzi zeby to robic... Na jedynaka przypada dwoje starych rodzicow. Na zwiazek dwojga ludzi 4 starych rodzicow. Gdy kazdy z tych rodzicow bedzie np mial chorobe lezaca, mlodzi beda musieli wybrac kogoporzucic i zostawic bez opieki, bo nie dadza rady zajac sie wszystkimi, czy olac ta stara 4 i myslec o swojej przyszlosci, czy opiece nad swoimi dziecmi. Na obapokolenia mlodzi ludzie nie dadza rady... Okrutne, ale to czeka Polakow...

Gość gość
ty wyżej - myslisz, że pincet plus w tym pomoże, że nagle będą się rozmnażać i wzrośnie ten niż demograficzny?! Otóż nie. WIększe korzyści przynosił projekt PO dofinansowujący in vitro, bo dzieki temu rodziło się więcej dzieci. Projekt wspierał rodziny, które chciały mieć dziecko, a nie łożył co miesiąc na nierobów i leni, którzy jak nie pracowali tak pracować nie będą. Efekt taki, że kasy rząd już nie ma, dzieci się wcale więcej nie rodzi, wspierana jest patologia ( nie piszę tu o uczciwych ludziach wielodzietnych, gdzie któryś z rodziców lub oboje pracuje)

Gość gość
In vitro skolei to projekt, ktory wspirea kaleki a nie zdrowe rodziny. Osoby, ktore w sposob naturalny nie moga miec dzieci, znaczy nie powinny miec dzieci, bo ich organizmy maja jakies wewnetrzne defekty, ktore przekaza swoim potomkom, osłabiajac tym samym pole genow wsrod ludzi. Invitro jest cholernie drogie, nie tansze niz ten projekt 500. Kase powinny otrzymac zdrowe, pelne rodziny. Zadne samotne mamuski, czy bezplodne lub polplodne kaleki rowniez...

Gość gość
A tymczasem w PL są obozy pracy. I my pracodawcy jesteśmy z tego bardzo zadowoleni.

Gość gość
półpłodne kaleki jak to wstrętnie nazwałaś to jakieś 10% małzeństw więc sporo, wole wspierać takie małżeństwa niż rozdawnictwo 500+

Gość gość
A co mnie, Autorko, interesuje, ze masz marna place i prace. Moze mam ci dołożyć? Bo tak sie sklada, ze oboje z mezem pracujemy idostajemy teraz miesiecznie ponad 1200 zl na dzieci, bo na umowach mamy zaniżone pensje, a odbieramy calkiem dobre. A ty sie mozesz pożalić na kafeterii i nic wiecej.

Gość gość
Czyli 10% malzenstw nie powinny miec dzieci, bo przekaza oni swoje defekty swoim dzieciom z invitro. Okrutne ale prawdziwe...

Gość gość
yebłam leżeć przy 4 - 5 dzieci hehhehehehahhahahahahhahahaha

Gość gość
Są tacy to nie tylko leżą przy 4 dzieci, ale też śpią oszczani :-D a kto "bogatemu" zabroni?

Gość gość
problem niskich urodzeń to pryszcz, prawdziwym problemem jest imigracja. W zachodniopomorskim prawie każdy młody człowiek jak najszybciej chce skończyć szkołę i już go tu nie ma... Ulice w małych powiatowych miasteczkach stają się puste, a właściwie wielkimi domami starców. Większość młodych dobrze wykształconych za państwowe pieniądze wyjechała, lub lada chwila wyjedzie, do Norwegii, Niemiec, Holandii . Zobaczcie jeszcze kilka lat temu zach-pom miało ponad 30% (jedne z największych w kraju)bezrobocia dziś ma 11% choć nie powstał w zasadzie żaden zakład a wręcz ich ubyło.

Gość gość
w zachodniopomorskim już niedługo na ulicach będzie można częściej usłyszeć język ukraiński niz polski :)

Gość gość
15'47,ty myslisz ze jak ma sie te 50-65 lat to juz trumna zamowiona?! ludzie uprawiaja seks do póżnych lat.Skoro muszą pracowac do 67 to znaczy,że maja sile chodzic,jezdzic,kochać się .Itd.

Gość gość
ci zaszczani widzą 500 jak świna niebo mają bony i asystenta :-p

Gość gość
A o ilu zaszczanych gops nie wie?! Masa matek z 500+ chleje Co rusz się słyszy o jakiejś nachlanej matce, ale śpiącej na ławce w parku z butelka piwa i dziećmi obok. Nie dalej jak 2 tygodnie temu 2 matki zapijaczone wyrąbały się na ulicy prowadząc wózki z dziećmi. To były petentki gopsu i pincet plus. Także imprezę sponsoruje 500+

Gość gość
Nie wnikam w temat ale wkuriaja mnie kretynki piszace ZRÓB SOBIE aż szkoda że wam tak łatwo przyszło urodzenie kilkorga dzieci, może nabralybyscie pokory. Straciłam 2 dzieci i mało nie umarłam w ciąży, nie jestem w stanie słuchać tych tekstów.

Gość gość
ja jestem samotną mamą ,pracuje ,pobieram 500plus ,jednak wolałabym aby te 500 zł szło tylko do osób gdzie chociaż jedna osoba pracuje,przez charakter mojej pracy codziennie widze co bydło robi z 500 + otrzymanych przelewem ...na przelew ... a dzieci dalej zaniedbane,głodne i kolejne w drodze

Gość gość
rzad nie ma swoich pieniedzy, dajac komus 500 zabiera je obywatelom czyli tobie.

Gość gość
gość dziś rzad nie ma swoich pieniedzy, dajac komus 500 zabiera je obywatelom czyli tobie.----to jest pierwszy rzad, ktory moje ZABRANE zapracowane pieniadze oddaje takze mi!!! nie ma rzadu, ktory nie zabiera kasy!!! a ja na te podatki TEZ PRACUJE!!! ja i moj maz! a dzieci siedza w zlobkach, przedszkolach i szkolach! i w koncu mam minimalna czesc ZABRANYCH pieniedzy z powrotem!!!! i moze ci sie nie podobac wiele rzeczy mi tez!!!! wolalabym wiecej na program 500 a nawet 1000+ dac na rodziny niz CHOCBY JEDNA (1) zlotowke na KOSCIOL!!! ale coz zrobic?? czarnych, grybych watykanskich knurow utrzymuje i tez nic na to nie poradze :O

Gość gość
o dokładnie ,w krakowie wiele osób jeszcze nie dostało 500 + a na ŚDM hajs jest

Gość gość
20:35 A ja tyram z mężem po 9-10h, i goowno nam rząd dal bo mamy jedynaka! Pieprze ten rząd, który rozdaje patolom moje pieniądze, a ja pracująca z mężem nie mam nic. Niech ich szlag trafi.