Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NATUSIA666

Nie wiem co robic! Pomóżcie proszę

Polecane posty

Witam. Kilka lat temu poznałam miłość mojego życia, było cudownie dopóki nie okazało się, że będzie miał dziecko z inną. Świat mi się zawalił. Nie umiałam sobie z tym poradzić. Skończyło się, że musiałam brać leki psychotropowe. W końcu jakoś się ogarnęłam. Codziennie o nim myślałam, często mi się śnił, równie często za nim płakałam, ale jakoś dawałam radę. Przyzwyczaiłam się do tego. Teraz, po kilu latach on wrócił.. Zerwał z nią, powiedział, że mnie kocha, chce być tylko ze mną i zrobi dla mnie wszystko. To było spełnienie moich marzeń jednak po tej całej euforii odezwał się zdrowy rozsądek.. Przecież on dalej jest ojcem i dalej z nią mieszka. Czy ja mogą dziecku zabrać ojca? Przecież nie mam do tego absolutnie żadnego prawa. Z drugiej strony mam prawo do miłości, a wiem, że nikogo innego nie pokocham. Próbowałam już nie raz. Pozostaje też kwestia otoczenia. Ludzie mnie zlinczują, a i rodzina się wyprze. Czuję się strasznie samotna i boję się, że depresja wraca. Co mam robić? Nie umiem sobie z tym poradzic....

Gość gość
Skoro on z tobą zerwał, to w żadnym razie nie powinnaś wracać do związku z nim. Bo to jest toksyczny człowiek.

On nie chciał wtedy ze mną zrywać to ja podjęłam taką decyzję ze względu na dziecko.

Gość gość
Ty zerwałaś ze względu na dziecko? a to dziecko to skąd? nie wiesz skąd się biorą? wrócisz i zrobi następnej za jakiś czas, super pomysł

Gość gość
Czekaj, czekaj. Byliście razem i w tym czasie okazało się, że inna jest z nim w ciązy, wiec Cię zdradził?

Gość gość
I dobrze zrobiłaś. Nie powinnaś wracać do związku z nim.

dziecko z poprzedniego związku. "Zapomniał" mi powiedzieć, ze inna jest z nim w ciąży

Gość gość
"Zapomniał" mi powiedzieć, ze inna jest z nim w ciąży X Co za frajer. Dziwi mnie, że w momencie w którym usłyszałaś o dziecku się nie odkochałaś. Gdyby przede mną facet ukrywał dziecko, to pożegnałabym się z nim, jak można udawać, że nie ma się dziecka? Poza tym zrobił jej dzieciaka i odechciało mu się być tatą, zostawił ją i znalazł sobie Ciebie? Przeciez to jakiś nieodpowiedzialny p**duś, Ciebie tez kiedyś zostawi.

Gość gość
czyli byłaś z nim raptem kilka miesięcy i już stwierdziłaś że to miłość życia i nie możesz się pozbierać od kilku lat...? w dodatku nie wiedząc nic o jego przeszłości i nie znając go prawie wcale? w takim razie powinnaś najpierw znaleźć psychiatrę/psychologa i wyleczyć swoją chorą głowę, bo dorosła osoba tak nie postępuje