Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale przystojnego faceta dzisiaj widzialam...

Polecane posty

Gość gość

Tez na mnie chwile popatrzyl, a ja oczywiscie nieumalowana, rozczochrana, zmoknieta :o ale to i tak bez roznicy, bo nawet odstawiona nie mialabym zadnych szans u takiego goscia :P

Gość gość
Opisz jak wyglądał

Gość gość
ja mam to samo też zawsze, gdy wyglądam źle, przytyję, wyskoczą mi pryszcze itd to muszę się mijać z fajnym gościem a gdy dobrze wyglądam, to nigdy. staram się na to nie zwracać uwagi bo i tak w polsce przeciętnie atrakcyjnych gości jest do 20% i to oni cieszą się zainteresowaniem aż 80% kobiet a ja nie mam zamiaru walczyć o żadnego gościa i odganiać konkurencję.

Gość gość
O no właśnie, opisz. Brunet, blondyn?

Gość gość
Ciemny szatyn z naprawde pieknymi oczami. Ja tez sie nie przejmuje, nawet nie chcialabym takiego przystojnego. W wiekszosci to i tak bawidamki, ciezko zeby nimi nie byli skoro duzo dziewczyn sie kolo nich kreci.

Gość gość
A oczy jakiego koloru

Gość gość
Ciemne, ale nie wiem dokladnie, bo sie zawstydzilam i nie przypatyrwyalam zbyt dlugo.

Gość gość
A co tak dopytujecie? :D

Gość gość
W sumie nawet przypominam z wygladu te blondi, ale w podobnym stroju bardzo rzadko mozna mnie zobaczyc. Nie bede przeciez na co dzien w szpilkach popierdzielac :D

Chcialabym chociaz raz spotkac na swojej drozdzce przecietnego normalnego bez zadnego EGO blondyneczka :)):))zbyt duzo jest tzw niby to przystojniakow!:(( nudne to juz jest:)

Gość gość
No wlasnie ten sprawial wrazenie takiego normalnego, nie jakis pozer z wybujalym ego. Mnie to wszystko jedno blondyn czy brunet, opalony czy nie itd. Nie przepadam jedynie za niebieskimi oczami.

Gość gość
A gdzie go widziałaś. W autobusie?

Gość gość
W sklepie.

Gość gość
widziałam w całym swoim życiu paru bardzo przystojnych facetów, którzy mieli takie cechy wspólne: dość wysocy, szczupli, gęste włosy, ostre rysy twarzy, duże oczy w jakiś nietypowych kolorach np. szaro-żółte. na widok takich facetów to dziewczyny krepują się z daleka.

Gość gość
Dokladnie. Zreszta uroda nie jest az tak wazna, ale milo czasem popatrzec na superprzystojniaka :D

ale szczerze przystojniacy mnie nie interesuja :) naprawde za duzo tych"MODELI":)

poznalam ostatnio fajnego chlopaka :) no ale coz za urodziwy !!:(( niestety nie bede dzielic sie z innymi kobietam druga swoja polkowka:) wiec skonczone:)))

Gość gość
Z wygolonymi klatami, marszczacych brwi do aparatu? No, za duzo :D Poza tym to w ogole nie jest meskie.

Gość gość
że ktoś jest ładny to nie znaczy że ma wygoloną klatę i robi brwi do zdjęć. jak ktoś jest naturalnie przystojny to nie musi tego robić.

nie raz sobie tak mysle :)czy spotkam kiedykolwiek mezczyzne "normalnego" wszyscy jacys tacy nienaturalni :( nie maja swojego gustu wiecznie kogos nasladuja:((

Gość gość
Ja w metrze widziałam i wyglądał jak opisałaś, wysoki (nie dość wysoki a naprawdę wysoki), szczupły (nawet trochę chudy), ostre rysy twarzy, gęste czarne włosy, "duże oczy w jakiś nietypowych kolorach" - gość miał dosłownie żółte. Ubrany w czerwoną koszulę i czarne jeansy

A te ich maniery!? zapomniec ....poczatki niby w porzadku ..lecz po dluzszej znajomosci mam dosc!!!!

a nie daj" i BOZE"kolorowe buty sportowe(czerwone,zolte itp..... i obcisle spodnie!:(:( ...:D

dam sobie spokoj ..niedlugo urlopik ..to moze ?.....chociaz juz watpie:)

Gość gość
dziś Nie twierdze ze kazdy przystojny taki jest, ale zauwazam coraz wiecej takich lalusiow zakochanych w sobie. Taka moda. MMartha podobnie jak ty rowniez cenie sobie indywidualizm. Ciezko nam bedzie znalezc, oj ciezko.

Gość Michał121212
To bedziecie starymi pannami puszczalskie nie dziewice! I tak z powodu braku dziewictwa nikt by was na stale nie chcial! :)