Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Suknia slubna materiał

Polecane posty

Gość gość

Czesc Mam do wam pytanie waszym zdaniem z jakiego materiału suknia w literkę A prosta gładka spódnica gorset w serduszko z koronki i pasek z cekinami będzie ładniej wyglądała mikado organza Pomóżcie bo się nie mogę zdecydować

Gość gość
organza jest przeźroczysta , jeśli góra z koronki to dół gładki , zatem mikado.

Gość gość
Ten materiał na spódnicy to organza Tylko spódnica zupełnie gładka bez tego kwiatka to by nawet ładnie wyglądała

Gość gość
Ja nas swój ślub wybralam taką suknie z tego salonu http://www.lovecms.pl/ambrosia-2015/attachment/1511/. Dobiore sobię jeszcze jakies bolerko żeby nie świecić golizną w kościele a i tak to będzie koniec pażdziernika to musze mieć jakies futerko albo etole.

Gość gość
w sferze sukien najlepiej udać się do salonu Jennifer Vaiano. Ja do nich aż z Wrocławia jechałam specjalnie po suknię, w której zakochałam się kiedy zobaczyłam u nich na stronie. Super obsługę mają, dużo doradzają i cenowo wychodzi fajnie bo jakoś 2-3 tys. za większość z nich

Gość gość
u kurczę ja na materiałach to się kompletnie nie znam i jak sobie suknię w http://salonslubnybianka.pl/kolekcje/afrodyta/afrodyta-2016/ wybrałam, model neretta właśnie to też miałam nawet dekolt w serduszko ale za nic w świecie nie umiem stwierdzić jaki to materiał, grunt że wyglądał jak należy :P więc może warto obejrzeć gotowe już bo u nich mają naprawdę wiele pięknych modeli