Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola612

Zwolnienie Lekarskie Ciążowe

Polecane posty

Gość Ola612

Witam jestem na zwolnieniu lekarskim ciążowym z kodem B , pierwsze zwolnienie miałam od 16 maja do 13 czerwca za to zapłacił mi pracodawca, teraz mam od 14 czerwca do 13 lipca do wczoraj kiedy mogę spodziewać się pieniędzy z zusu ? dodam że zwolnienie zostało kolejnie wystawione od 14 lipca do 8 sierpnia

Gość gość
Ilr osob zatrudnia pracodawca?

Gość Ola612
mnie i jeszcze jedną dziewczyne

Gość gość
najlepiej bezposdrednio z zusem sie skontaktowac

Gość gość
A co ci dolega, ze nie możesz pracować?

Gość Ola612
mam zagrożenie ciąży , moja praca polegała na rozładowywaniu towaru i noszenia ciężkich rzeczy i brak możliwości przeniesienia na inne miejsce pracy

Powiem ci tak ja jestem na zwolnieniu od 11.02 i tak jak tobie przez pierwsze 33 dni wyplacal mi pracodawca( firma zatrudnia mniej niz 20 pracown.)potem tak jak mialam kolejne zwolnienia czyli od 15.03- 14.04 oraz 15.04-19.05 ostatniego dnia zwolnienia zus przelewal pieniadze...odziwo na poczatku czerwca znow mialam pieniadze za okres niby 20.05- 31.05 a takiego zwolnienia nie posiadalam...tylko od 20.05 - 23.06 i tu znow czekalam bo pieniadze dostalam dopiero 30.06. ......na ta chwile jest tak ze zwoln.bylo od 23.06 - 21-07 a pieniędzy dalej nie ma i nie wiem kiedy sie spodziewac bo myslalam ze bede miec 22.07 a tu cisza....sorki ze sie rozposalam ale tez mnke denerwuje ze przelewaja jak chca i nigdy nie przewidzisz kiedy dostaniesz pieniadze...niby maja 30dni od otrzymania zwolnienia.