Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutno mi trochę, że mam 25 lat i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

A najgorsze w tym wszystkim jest to, że wyładniałem z czasem. Ale przez brak doświadczeń w tym życiu, ciężko mi zbliżyć się do kobiet.

Gość gość
A kogo to...

Gość gość
I bardzo dobrze. Dzięki temu, że przystojniacy są nieśmiali przeciętni mają większą szanse. Siedź na tyłku i egzaltuj się swoją samotnością, a ja będę w tym czasie adorował dziewczyny.

Gość gość
To, czy jestem przystojny, czy przeciętny to kwestia gustu. Ja oceniłbym siebie obiektywnie na 7/10 ;)

Gość gość
Czyli masz tak naprawdę 5/10. :P

jakbys byl 7/10 to dziewczyny 6/10 by do Ciebie same podbijaly... a to sa juz kobiety kalibru ze po 3 tygodniach bez seksu chetnie kazdy z taka pojdzie na noc ;)

Gość gość
Czyli masz tak naprawdę 5/10. xxx Dlaczego tak uważasz ?

Gość gość
jakbys byl 7/10 to dziewczyny 6/10 by do Ciebie same podbijaly xx Uśmiechają się nieraz do mnie dziewczyny, jedna nawet do mnie zagadywała i to bardzo ładna. A to czy któraś jest 6/10 to też kwestia gustu. Nie ma obiektywnie pięknych ludzi na 10/10

Gość gość
Bo z reguły siebie oceniamy lepiej niż jest naprawdę, a inni ludzie oceniają nas gorzej jak jest naprawdę. Ja osobiście oceniam cię na 4/10 więc musisz być ok 5/10.

Gość gość
Wspaniała obiektywna ocena, nie widząc mojej foty :D Za ciacho się nie uważam. ;) Kiedyś dawałem tutaj swoje foto, oceny były różne, od przeciętniaka po przystojnego. Ale nie zamierzam umieszczać więcej na tym forum swoich zdjęć.

Gość gość
4/10 to było za osobowość.

Gość gość
aha :D No faktycznie, bardzo obiektywna ocena. Dobra, niech ci będzie. Ja sam nie uważam się za kogoś wyjątkowego ;)