Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Roczne dziecko ważyło 5kg, bo rodzice karmili go tylko wegańskimi potrawami!

Polecane posty

Gość gość
Weganie to bezmózgi...

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Głupi link. Byłam na tej diecie przez jakiś czas i wcale nie widziałam, żebym schudła, bo przecież ta dieta nie eliminuje tłuszczów, cukrów ani innych węglowodanów, które głównie odpowiadają za przyrost wagi. Później rozszerzyłam o prod. pochodzenia zwierzęcego, czyli jajka, mleko, jogurty, sery i nadal nie zauważyłam żadnych zmian, a mięsa nie jem nadal, bo nie lubię. Ten link to głupia kaczka, jakich miliardy w sieci.

Gość gość
10:28 glupia to Ty jestes.

Gość gość
Bo?

Gość gość
No słucham? Dlaczego jestem głupia?

Gość gość
Jesteś głupia bo nie widzisz różnicy między potrzebami zywieniowymi dorosłej osoby a małego dziecka. To że ty, stara i pewnie zapasiona krowa, nie schudlas na diecie wegańskiej, nie oznacza że dla dziecka jest ona zdrowa. Doucz się.

Gość gość
Widzę i wiem, czego ty zdajesz się nie ogarniać, że zapotrzebowanie na składniki pokarmowe osoby dorosłej są kilkukrotnie WIĘKSZE od potrzeb dziecka! To po pierwsze po drugie już ci wyjaśniłam wcześniej na czym rzecz polega, więc jeśli to ty czegoś nie rozumiesz, to raczej nie ja jestem tą głupią. Zobacz zresztą prosty podręczny przykład, który każdy chyba, kto ma internet zna - rodzina SundanceFamily - 5-6 dzieci w różnych przedziałach wiekowych i nie dość że weganie to w dodatku "raw", czyli podstawą ich diety są surowe produkty. Czy któreś z tych dzieci wygląda na niedożywione? :D NIE! Doucz się!

Gość gość
Zresztą gdybyś cokolwiek wiedziała o tej diecie i żywieniu w ogóle to nie zakładałabyś takiego dennego tematu, a tego njusa byś obśmiała, a nie linkowała. :D Ty pewnie jesteś z gatunku tych niuń co nie mają o niczym pojęcia i na wszystko reagują w tylko jeden sposób: "Szok!" "Masakra!" "Porażka!" :P