Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam czy przyjmą takie zgłoszenie o kradziezy ?

Polecane posty

Gość gość

Mam konto w banku na potrzeby działalności gospodarczej. Powierzyłam kartę do bankomatu osobie, która kupuje materiał potrzebny do usług, czyli teoretycznie mojemu pracownikowi, a w praktyce również jest to osoba mi bliższa, kiedys byliśmy w związku, obecnie łączą nas tylko stosunki przyjacielskie. A więc zawraliśmy taką umowę (na podstawie zaufania), że ja mu oddaje kartę, bo to on jak wyzej wspomniałam wykonuje wszelkie zamówienia materiałów . Ja natomiast mam oczywiscie dostęp do konta przez internet. Zdarzyła się taka sytuacja, że klient, który zamawiał u nas usługę wpłacił na konto pieniądze za usługę i materiały, ponad 10 tysięcy zł, a mój pracownik pseudoprzyjaciel wypłacił całą kwotę i nie chce teraz mi oddać tych pieniędzy. Okradł mnie. Co robić w tej sytuacji ?

Gość gość
Można w ogóle cos z tym zrobić skoro dobrowolnie dałam mu tę kartę i udostępniłam PIN?

Gość gość
zgłaszać to?

Gość gość
zgłosic nie zaszkodzi

Gość gość
ale czy oni cos z tym zrobią?

Gość gość
dobry adwokat i się załatwi ,tye że finalnie wyjdziesz na zero -adwokat tóry się podejmie tej trudnej sprawy skasuje cię na te 10 tysi ,zastanów się czy ta osoba jest wypłacalna w razie korzystnego dla ciebie wyroku