Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

500 plus to jakiś wał ,wciąż nie dostaliśmy

Polecane posty

Gość gość

złożyłem wniosek w połowie maja i cisza ,a tak się cieszyliśmy ze wezmiemy dzieciaki na wakacje.

Gość gość
na rozpatrzenie maja 3 miesiace, wiec o co ci chodzi???

Gość gość
ja złożyłam chyba 5 albo 6 kwietnia i też ne mam ,braliście jakieś potwierdzenie jak składaliście ? mi nic nie dali ,powiedział gość że wniosek prawidłowo wypełniony i do widzenia ,składałam w mops.

Gość gość
a ja złożyłam pod koniec maja i dostałam pod koniec czerwca:) Macie opieszałych urzędasów leni:)

Gość gość
Bo się wam nie należy.

Gość gość
Przez 500 plus nie dostaniesz emerytury a dzieci będą potem spłacać dług

Gość gość
forse trzeba zarabiać, a nie dostawać wy leniwe niedorajdy

Gość gość
jak leniwe, kiedy pracuja??? zapie/rdalaja w magazynie na te zalosne skladki by teraz dostac kase i choc w minimalnym stopniu przestac nalezec do klasy: zbyt bogaty by umrzec, zbyt biedny by zyc' ty tepy, ograniczony lemingu :O

Gość gość
też składałam w opsie i nie dali zadnego potwierdzenia,przez tel nic nie chcą mówić ,a pracują do 15 ( my do 17). Składałam początkiemkwietnia i nic,też chcieliśmy wziąć dzieci w bieszczady,nawet urlopy zaplanowaliśmy od 15 lipca a kasy nadal nie ma!!! a trzy mc jutro mijają!!!!!!!!!!! Jak jutro do południa nie będzie idę do mediów,koniec robienia z ludzi debili

Gość gość
500 plus ni ma a gembe suszy. Nie ma za co wudki kupić😭jak rzyć?

Gość gość
20.01 wez mnie nie w******j geniuszu. Nie pijemy i nie palimy ,uczciwie pracujemy ,mamy dwójkę dzieci i na drugie nam się należy,jasne żebym wolała żeby obniżyli podatki i zusy i żeby pracodawca mógł mi płacić więcej,ale jak już wymyślili i obiecali ten durny twór 500 plus to niech się do k***y nędzy wywiązują.

Gość gość
tia tia już widzę jak jakiś prezes płaci wiecej bo ma niższy zus ,ile ty masz babo lat ?:D

Gość gość
mi przyszło chyba ze 3 dni temu dopiero, a składałam 27 kwietnia.. W dużych miastach to trwa długo... to zle zrobiliście, ze tak późno złozyliscie... a nie dacie rady tych wakacji zrobić bez tego?

Gość gość
nie damy rady ,mówili że 3 mc to zaufaliśmy ,wyposażyliśmy starsze dziecko do gimnazjum i zrobiliśmy jej remont pokoju ,zarezerwowaliśmy domek w bieszczadach i teraz jesteśmy stratni 500 zł zaliczki

Gość gość
i gościu jak to pózno ? my składaliśmy coś między 3-6 kwietnia ,mamy 14 lipiec....

Gość gość
póxno to pisałam do autora, co złozył w maju.. masakra trochę, to przedtem pewnie nie jezdziliscie z dziecmi na wakacje?

Gość gość
jezdziliśmy :) po prostu teraz zrobilismy remont ,pospłacaliśmy trochę kredytów i nie chcemy zaciągać nowych żeby jechać na wakacje .

Gość gość
Bylo nie liczyc pieniedzy zanim je dostaniesz. A swoja droga u nas wszystkim wyplacali bez problemu

Gość gość
21,19 no racja niestety ,głupi byliśmy i tyle ,ale i tak nie odpuścimy ,będzie raban

Gdybym doszedł do władzy absolutnej to pierwsze, co bym zrobił- zlikwidowałbym social