Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego 30paro latki są same

Polecane posty

Gość gość

)kobiety po 30 są same bo wybrzydzaly za młodu . Mężczyźni po 30 są sami, bo z powodu tego ze nie byli za młodu bad boyami kobiety ich olewaly, albo są sami bo nie są przystojni albo sa biedni. Większych bzdur w życiu nie czytałam.Kto to pisze takie rzeczy? Acha i ze 30 latki żałują że odtracily niektórych facetów w przeszłości - też bzdura.Nie podobał się zewnętrznie i wewnętrznie kiedyś to dlaczego ma to się zmienic teraz

Gość jasiaja
Podam przykład mojej 31 letniej szwagierki. Facet ją zostawił, bo zakochał się w innej. A dlaczego zakochał się w innej? Bo miał dosyć zarozumiałej, zakochanej tylko w sobie ("och jestem taka piękna, taka wykształcona, żadna mi nie dorówna, wszyscy powinni mi usługiwać"), traktującej ludzi z góry, złośliwej, leniwej (nawet talerza po sobie nie potrafi umyć, nie wspominając o tym, że mama jej każdy posiłek pod nos podsuwa), wiecznie nieszczęśliwej (nie wiadomo z jakiego powodu) baby... Takie jest moje spostrzeżenie z życia wzięte. Mężczyźni lubią różne typy kobiet, ale żaden nie lubi wyżej wymienionych cech u kobiet.