Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tyle tu kretynow a wy się ciągle nabieracie

Polecane posty

Gość gość
wczoraj najlepsze były te prowokacje, co ludzie je pisali całymi dniami, długie historie... masa wpisów, pamiętam szczególnie poczytną, o babce co mieszkała z mężem i swoja matka, w małym miescie, jej matka była atrakcyjna, i uprawiała seks z jej facetem, i to się z tym chyba nie kryli... a ona pisała ze nie ma dokąd odejść bo zarabia minimum w jakims hotelu.. tamto prowo było dobre, tylko ona potem przegięła jak zaczęła opisywac jak robili to na pieska xxxxxxxxxxxxxxxx hehe, a ja znam ludzi co robili to naprawdę, i to nie prowo, tylko żona nie wiedziała, ze jej maż sypia z jej matką

Gość gość
9:11 fajnych masz znajomych :D

Gość gość
no ale to znajomy z pracy mojego męża, pochwalił się i raz widzieliśmy "tą parę" na spacerze, pod rączkę a miasto gdzie mieszkają małe, teraz nie wiem co tam się dzieje, bo kilka lat już tam nie mieszkamy sama jestem ciekawa czy młoda dowiedziała się

Gość gość
To o mężu i matce to była Anitka. Niedawno ponownie pojawił sie jej temat, że jest w ciąży i nie wie z kim. Ludzie nieźle się wkręcili (ja też) udzielając jej rad. W końcu przegięła i temat upadł. A szkoda, bo akcja niczym w telenoweli. :D

Gość gość
gość dziś zięć sypiał z teściową? :O poważnie? a żona co na to? tam musiały chyba siekiery latać jak się dowiedziała :P

Gość gość
a nie wiem w tym momencie jak ja się dowiedziałam, to ona nie wiedziała ten mąz to ogólnie jak dla mnie z lekka szurnięty, także pewnie miał w doopie żon ę. bo ogladął się za innymi pannami i to zdrowo, także jemu to wszystko jedno było a ona, to nie wiem czy wie czy nie, bo już dawno ich widzieliśmy i nie mamy wieści co tam u nich aż przy okazji zapytam innego kolegi co się tam dzieje

Gość gość
22:01, dzięki wielkie za ten link! Jestem tu "nowa", ale kilka razy ten "jaszczomb" wpadł w me oko i tak się zastanawiałam, o co chodzi. Ten temat jest naprawdę przezabawny; śmieję się do łez, hahahahaha!

Gość gość
22:11 Pół dnia z doskoku go szukałam, jak tylko ktoś tu o nim wspomniał, że topik legenda, no i jak go znalazłam to cieszyłam się jakbym w totka wygrała :-D Przyznasz, że topik genialny? Dawno tak nie ryczałam na głos ze śmiechu ;-)