Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak facet zareaguje na brzydką kobietę

Polecane posty

Gość gość

Która go będzie kusila i miała na niego ochotę ? Spławi czy zaroocha?

Gość gość
zrobi jej miejsce w zyciu zeby poznala kogos odpowiedniego w zyciu. na pewno nie bedzie ja zwodzil/nachodzil przez kilka lat :)

Gość gość
Brzydka bo za taka sie uwaza czy taki jest stan faktyczny? Piekno jest wzgledne ;) Nie wiem co bym zrobil :P

Gość gość
myślę że ją zaliczy. Brzydkie kobiety prawie na bank mają szansę zaliczyć przystojniaka (bo każdy facet skorzysta z okazji do orgazmu), ale już brzydki facet nie ma szans zaliczyć każdej pieknej kobiety.

Gość gość
kochalam kiedys brzydala z aparycja rzesnika wiec nie przesadzaj

21:39 - Nie oszukujmy się. Orgazm można osiągnąć ręką, a brzydota obrzydza... Gdybym ja miał do wyboru brzydulę, albo rękę, bez wahania bym wybrał - rękę...

Gość gość
wlasnie dlatego jestem brzydka i sama nie chce byc materacem...

Gość gość
Spławi, chyba, że to masochista albo desperat... Już bez przesady, kobieta musi choć trochę pociągać żeby stanął

Gość gość
Nie ma takich kobiet ktore nikomu sie nie podobaja. Sa kobiety ktore podobaja sie wiekszosci, ale kazda sie komus spodoba. Stad powiedzienie: "kazda potwora znajdzie swojego amatora". Brzydkie kobiety czesto szybciej wychodza za maz niz ladne. Chetny zawsze sie znajdzie, a one nie grymasza jak pieknosci.

23:48 - wyobraź sobie kobietę z nosem, jak kartofel, centymetrową diastemą, owłosionymi rękami, cuchnącym oddechem etc... I teraz sobie powiedz, że ona znajdzie swego amatora...

Gość gość
Waliłem brzydule jedną za drugą. Ale byłem młodszy i większy poziom teściaka. Dziś bym nie dał rady dmuchać takich poczwar. Zrobiłem się wybredniejszy. Także jakiś młody napalony kucyk powinien cię puknąć brzydulko. Złap go za fujarę, possij i daj w perskie oko, a na pewno skorzysta. Udanego polowania na podpitych chłopaków.

Gość gość
madonna ma diastemę misiu i daje rade, nochal mozna zooperowac ale zreszta po co skoro nie przekreslamy mezczyzn z garbatymi nosami, to czemu laski mialyby byc szykanowane z tego powodu - a w razie czego mozna jebnac okulary na nos i tego juz tak nie widac. oddech? halitoze sie leczy. owlosienie tez. nie ma brzydul - sa tylko niezadbane/niedoinwestowane. prawdziwych brzydkich jest pewnie z 15-20proc.

00:01 - Po pierwsze nie misiu - na jednym g*****e się z tobą nie ślizgałem. "nochal mozna zooperowac ale zreszta " Po primo wtedy to oszustwo, po secundo w tym kraju chyba raczej mało kogo stać na to, by wydać kilka koła na nowy nos... "halitoze sie leczy. owlosienie tez. nie ma brzydul" Halitoze się leczy, próchnicę się leczy, tylko po co komu egzemplarz, który tylko się leczy? Po za tym, z tym owłosieniem to też oszustwo... To tak jakby kupić zgniłe, robaczywe jabłko w sztucznej plastikowej skórce tak, że wygląda na świeże i zdrowe...

Gość gość
brzydka kobieta predzej uslyszy "tak" niz mezczyzna

Gość gość
Potwór nie potwór aby miał otwór.

Gość gość
Nie ma brzydkich kobiet, sa tylko zaniedbane. Chodzi o to zeby umiec dobrze podkreslic swoje walory kazda ma inne a tuszowac nieskonalaosci. Odpowiedni kobietym stojem i strannym kmakijazem mozna zdzialc cuda.

Gość gość
Wpadnie w panikę i zacznie spacerować tylko nocą i po trawnikach

Gość lauraa273232
Co do brzydkich kobiet to ja to widzę tak, że: mają szansę (choć mniejszą niż ich ładniejsze koleżanki) na miłość, jeśli ktoś się w nich zakocha to moją mieć kochającego męża i rodzinę i niekoniecznie ten mężczyzna będzie je kochał ze względu na wygląd, ale też np. za osobowość. Natomiast jeśli taka brzydka kobieta trafi na typowego zaliczacza, który nie myśli poważnie o przyszłości tylko seksie, to prawdopodobnie zostanie spławiona

Gość lauraa273232
Nieprawdą też jest, że odpowiedni strój i makijaż pomoże każdej. Są takie przypadki jak np. moja koleżanka ( pomimo całej sympatii do niej), co mają np. wielko nos, małe oczy i małe usta i żaden makijaż nie jest w stanie uczynić z niej ładnej kobiety... Pomimo to ta koleżanka znalazła sobie kogoś, choć nigdy się nikt za nią pewnie nie obejrza na ulicy, to jednak ktoś ja pokochał.