Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy podjęlibyscie sie takiej pracy

Polecane posty

Gość gość

Pensja 2500-3000 na reke Dojazd: 2-3h w obie strony, ale czasem (np. raz na tydzien lub dwa) mozna pracowac zdalnie Czasem trzeba pracowac dzien lub 2 po 12 h ale wtedy np jest dzien wolnego Kilka razy w miesiacu wyjazdy do innych miast, czasem za granice (szef stawia jedzenie, a czasem i wino) telefon sluzbowy, laptop sluzbowy tez do uzytku prywatnego duza odpowiedzialnosc, ale nie finansowa, bardziej stres

Gość gość
żaden stres dla wolnej i niczym nie obarczonej osoby. Wręcz przeciwnie. Jak się ma rodzinę to masz prze/sra/ne.

Gość gość
Dokładnie, jak nie masz zobowiązań, to bierz. Jak ma się dziecko to raczej praca na miejscu od 8-16.

Gość gość
dojazd hoojowy, na paliwo i eksploatacje auta pójdzie z 1000+ miesięcznie, nie licze zmarnowanego czasu na dojazdy

Gość gość
poniżej 5tyś strata czasu, niech szef się bardziej postara z kasą, stać hooja na pewno tylko żydzi kasy

Gość gość
Może szef daje premię na tych wyjazdach z winkiem :P

Gość gość
niech spíerdala za taką jałmużne, miska ryżu nic więcej, od 8tyś w góre albo olać

Gość gość
taa... premie, uchla cie i wyrooha w doopaka hahaha

Gość gość
Tak sie zastanawiam, bo moim zdaniem kiepska pensja, ale jak ktos lubi imprezowac...

Gość gość
Tez mi sie wydaje, ze ponizej 5000 sie nie oplaca. Ja mam podobna prace, ale lepsza pensje i sobie negocjuje warunki, slyszalem juz xxx razy, ze wybrzydzam albo ze mnie w koncu szef wywali - ale nie :)