Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 go艣膰

Medycyna

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Hej Mam do was pytanie a szczeg贸lnie dla student贸w medycyny. Id臋 w艂a艣nie do 1 Liceum Planuje i艣膰 na biol - chem a w przysz艂o艣ci zosta膰 lekarzem . Natomiast du偶o czyta艂em 偶e na medycynie jest b.ci臋偶ko i nie kiedy trudno wszytko ogarn膮膰. I tu moje pytanie czy ja sobie poradz臋 ..? og贸lnie dobrze si臋 ucz臋 miewam paski biologie kuje a chemi臋 na razie rozumiem i jak na razie wszytko spoko tylko mnie nachodz膮 obawy poniewa偶 boje si臋 ze nie zdam tak dobrze matury, poniewa偶 nie b臋d臋 si臋 w stanie na ni膮 nauczy膰 w ca艂o艣ci a to dlatego 偶e mam dysleksje kt贸ra nie polega na robieniu milion贸w b艂臋d贸w, lecz na moim wolnym my艣leniu to nie jest 偶adne pora偶enie ani nic z tych rzeczy tylko po prostu ja zrobi臋 2 zadania a koledzy 4 w tym samy czasie i boje si臋 偶e nie zdo艂am si臋 skupi膰 bo b臋d臋 si臋 stresowa膰 czasem . Boje si臋 te偶 tego ze nie naucz臋 si臋 wszystkiego tak jak bym chcia艂 bo wiem ze nauka dobrze mi idzie lecz du偶o wi臋cej czasu z chodzi mi na nauk臋 ni偶 innym kt贸rzy dostaj膮 takie same oceny... I teraz pytanie czy je艣li mam taki problem z d艂ugim my艣leniem i du偶o czasu mi wchodzi na nauk臋 to poradz臋 sobie na medycynie ? Mo偶e macie jakie艣 swoje do艣wiadczenia b膮d藕 rady ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

Je偶eli chodzi o mnie, to staram si臋 dbac o moje zdrowie oraz cia艂o, dlatego regularnie odwiedzam najlepszy salon kosmetyczny w Poznaniu. Posiadaj膮 bardzo rozbudowan膮 ofert臋 swiadczonych us艂ug, znajdziecie w nich m.in. lipoliza iniekcyjna pozna艅 .

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰