Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 14, 2016 Hej Mam do was pytanie a szczeg贸lnie dla student贸w medycyny. Id臋 w艂a艣nie do 1 Liceum Planuje i艣膰 na biol - chem a w przysz艂o艣ci zosta膰 lekarzem . Natomiast du偶o czyta艂em 偶e na medycynie jest b.ci臋偶ko i nie kiedy trudno wszytko ogarn膮膰. I tu moje pytanie czy ja sobie poradz臋 ..? og贸lnie dobrze si臋 ucz臋 miewam paski biologie kuje a chemi臋 na razie rozumiem i jak na razie wszytko spoko tylko mnie nachodz膮 obawy poniewa偶 boje si臋 ze nie zdam tak dobrze matury, poniewa偶 nie b臋d臋 si臋 w stanie na ni膮 nauczy膰 w ca艂o艣ci a to dlatego 偶e mam dysleksje kt贸ra nie polega na robieniu milion贸w b艂臋d贸w, lecz na moim wolnym my艣leniu to nie jest 偶adne pora偶enie ani nic z tych rzeczy tylko po prostu ja zrobi臋 2 zadania a koledzy 4 w tym samy czasie i boje si臋 偶e nie zdo艂am si臋 skupi膰 bo b臋d臋 si臋 stresowa膰 czasem . Boje si臋 te偶 tego ze nie naucz臋 si臋 wszystkiego tak jak bym chcia艂 bo wiem ze nauka dobrze mi idzie lecz du偶o wi臋cej czasu z chodzi mi na nauk臋 ni偶 innym kt贸rzy dostaj膮 takie same oceny... I teraz pytanie czy je艣li mam taki problem z d艂ugim my艣leniem i du偶o czasu mi wchodzi na nauk臋 to poradz臋 sobie na medycynie ? Mo偶e macie jakie艣 swoje do艣wiadczenia b膮d藕 rady ? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
JanKowal1 0 Napisano Sierpie艅 3, 2023 Je偶eli chodzi o mnie, to staram si臋 dbac o moje zdrowie oraz cia艂o, dlatego regularnie odwiedzam najlepszy salon kosmetyczny w Poznaniu. Posiadaj膮 bardzo rozbudowan膮 ofert臋 swiadczonych us艂ug, znajdziecie w nich m.in. lipoliza iniekcyjna pozna艅 . Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach