Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję się zbrukana

Polecane posty

Gość gość

Mąż mi dzisiaj powiedzial, że kiepsko dbam o higienę intymną, dlatego przerwał seks oralny. Myję się dwa razy dziennie, nie mam grzybicy, a jemu Armnim też nie jedzie z ptaka. Już nigdy mu nie zrobię loda, poczułam się, jakby mnie w twarz uderzył.

Gość gość
No ale przecież "to" się robi po myciu, czyż nie? Poza tym po co liczyć ile razy dziennie się podmywa? Ja się podmywam PO KAŻDYM skorzystaniu z toalety i takich problemów nie mam.

Gość gość
A przed seksem odświeżyłas się? Jeśli tak to może po prostu maz tego nie lubię i znalazł wymowke ?

Gość gość
Trzeba było wspomnieć i o jego zapachu. Na twoim miejscu, mi by się odechciało seksu na dłuższy czas.

Gość gość
Ja bym sobie znalazla kochanka ktoremu by nie smierdziala ;)

Gość gość
Pewnie, że byłam świeżo po prysznicu, inaczej bym nie pozwoliła. Poniżył mnie okrutnie, serio myślę nad rozwodem i normalnym facetem, takiego miałam przed nim.

Gość mily pan
chętnie bym go wyreczył:)

Gość gość
Kostkę toaletową sobie zaaplikuj.

Gość gość
Miły pan, znajdę sobie chętnego, nie w necie.

Gość mily pan
chętnych na pewno nie bedzie brakowac :) moim zdaniem to mogla byc wymowka dla niego, tylko nie pomyslal o tym jak Ty sie poczujesz.

Gość gość
Może nie golisz piczy i masz gąszcz kłaków? To odstrasza i nawet krótko po umyciu już możesz być nieświeża....

Gość gość
Jezeli tak powiedział to prawdopodobnie tak czuł. Czasem zapach moze nie grać , każdy wie ze te same perfumy inaczej pachną na rożnego rodzaju skórach, to po pierwsze, a po drugie , rzeczywiście cos jest z jego psychika i tak : moze przestałaś go kręcić i on wykonywał swoją robotę bez prawdziwej chęci i namiętności, moze ma kochankę lub inne wspomnienia z inna, a już sam fakt ze to powiedział tak brutalnie tzn ze jesteś mu obojętna . Oczywiście jezeli naprawdę byłaś przygotowana i bez choroby. Przykre i chyba blokujące a to jest początek końca .

Gość gość
A co to jest 2razy dziennie?? Po pierwsze oczywistym jest ze po kazdej kupie sie myje.Poza tym przed sexem takze.Jak to poranny spontan czy w trakcie dnia ja bym przerwala chyba sex i pobiegla do lazienki.Myje sie obowiazkowo i rano i wieczorem,po kupie i przed a takze po kazdym wyjsciu.Maz to cham mogl to powiedziec delikatniej tym b.ze sam jest brudas skoro smierdzi.

Gość gość
I nie przejmuj sie tak.Prawie kazda kobieta niestety slyszala od swojego meza roznego rodz.chamowate teksty.Twoj dot.sexu i wiem ze boli.Przeprazam nie doczytalam ze bylas po prysznicu.Zostaw to i tyle.pozdrawiam

Gość gość
trzeba bylo godz polezec z rozwartymi nogami to by ci sie przewietrzyla.

Gość gość
Autorko: A może masz infekcję bakteryjną? Wtedy objawem może być tylko zapach, a Ty (przyzwyczajona) go nie czujesz. Mycie wtedy nic nie da, zapach jest ze środka. Zamiast więc narzekać na męża sprawdź na 100% czy masz rację i zrób wymaz.

Gość gość
zakochalam sie w dziewczynia ktora mi pobierala wymaz :P nie mam, ale wyszlo ze za malo paleczek kw mlekowego, a wiec poprosilam zeby zalal mnie swoim ptasim mleczkiem w celu poprawy mikroflory mojej pusi :)

Gość gość
gość dziś I nie przejmuj sie tak.Prawie kazda kobieta niestety slyszala od swojego meza roznego rodz.chamowate teksty XXXXXXXXXXXXXXXXXXX No ty chyba sobie tera jaja robisz:O nie porównuj innych małżeństw do twojego. My z mężem szalejemy za sobą i się szanujemy, więc chamowatych tekstów nie ma w żadną stronę. Jeśli coś takiego ma miejsce w małżeństwie, to dla mnie jest to równoznaczne z brakiem miłości, więc przemyśl wasz związek.