Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Badoo: co oznacza "X chce z Tobą rozmawiać ..."

Polecane posty

Gość gość

Że osoba klikneła serdyszko czy może że kliknęła Czatuj na profilu czy jeszcze inna opcja?

Gość gość
też mnie to zastanawia

Gość gość
up

Gość gość
Up

Gość cezary2017
I co to oznacza? Wie ktoś? Nie wydaje mi się że ten komunikat występuję po kliknięciu przez osobę serduszka. Raczej stawiałbym na to że badoo losowo rozsyła takie komunikaty.

Gość gość
Tez tak uwazam, losowe wybieranie przez Badoo.

Gość gość
Badoo to ściema i wyłudzanie kasiorki

Gość gość
Nawet już tam nie wchodzę bo jedyne co się pojawia to właśnie komunikaty w stylu: " x chce porozmawiać"

Gość Polaquito

Też właśnie o tym myślałem i wydaję mi się, że wymyśliłem. Komputer nie zna czegoś takiego jak losowość, nie jest do tego zdolny. Tak na marginesie, wszystkie gry tzw. losowe przy użyciu komputera, w tym także jednoręcy bandyci to wielka ściema. Komputer ma zapisany algorytm, który w sposób wymyślony wcześniej przez programistę, WYBIERA wynik. Przytoczę jedną z możliwości, która oczywiście nie musi być prawdziwa. Taki algorytm to prawie zawsze tajemnica. Przykład: Nowo zarejestrowana kobieta (kryterium może być inne) wchodzi na profile mężczyzn. Program wysyła wiadomość "X wants to chat" (X chce rozmawiać) do np. co 3 zalogowanego mężczyzny. Taki zapis może być oczywiście dużo bardziej skomplikowany. Ma to sens bo: kobieta widzi zainteresowanie swoją osobą - mężczyźni wchodzą na jej profil, co ona widzi. Mężczyzna, w niewiedzy pisze wiadomość do ów niewiasty. Dużo mężczyzn ma problem z odezwaniem się do kobiety, nawet przez internet, sms. Jak mi się wydaję, z obawy przed odrzuceniem wolą nie pisać nic. Kończąc, nota bene, taki delikwent powinien mieć na uwadzę, iż nawet atrakcyjny mężczyzna doznaje wielokrotnej klęski, zanim uda mu się umówić na randkę.

Gość gość

Ściema żebyś wykupił abonament zresztą to całe badoo to pic na wodę. Te same osoby od kilku lat,pasztety lub duchy -nieaktywne konta a bzdurą totalną jest profil ukryty tylko po to żeby wyłudzić kasę.

Gość Onsam

Najzalosniejsze jest to samo pytanie od paru osob. Np hej X, co porabiasz? Po odpisaniu, nic cisza. Hej X, jak ci minął dzien? To drugie jeszcze ...niejsze. Bo dostalem je przed dziewiata rano i idealnie to samo od dwoch osob pod rzad. Zaraz po styknieciu sie w chybil trafil. I tak by nie bylo odpowiedzi, ba, wejscia na profil nie ma, to o czyms swiadczy. Myslalem, czy sa jakies mozliwosci uatawiac sobie pytanie zamiast pisac? Ale i tak zlewam takie osoby.