Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym znaleźć kochającego i normalnego faceta

Polecane posty

Gość gość

Mam szansę w wieku 28 lat? Jak narazie jakos nie mogę trafić i mam pecha w miłości... Jeden próbował mną rządzić i mnie ustawiać, nie był najgorszy, ale nie kochałam go więc odeszłam. Następny mnie zdradzał i był często chamski dla mnie jak tylko miał gorszy nastrój, kolejny ukrywał ,że ma żonę... I po drodze było jeszcze pasu dupków. jedyny fajny chłopak to był taki zapoznany w liceum, on mnie naprawdę kochał, ale to już było z 10 lat temu... Troche sie tym załamuję czasami..

Gość gość
Faceta się nie szuka, to samo przychodzi albo nie. Taki los.

Gość gość
poszukaj bad boya , któren Cię będzie bil penisem po twarzy. i spermą zalewał Twe oczka niewinne

Gość gość
juz, ukryles se zone w piwnicy czy w klopie?

Gość gość
Z twojego tekstu wynika ze juz TROCHE bylo tych facetów. No nie wiem czy porzadny facet chcialby taką kobietę.

Gość gość
Ja rpzumiem ze raz sie mozna naciąc ale w jakim środowisku sie obracalas ze trafialas na samych debili?dla mnie to patola

Gość gość
w srodowisku szkolno/uczelniano/roboczym

Gość gość
niestety nie jestews juz dziewicą więc takiego nie znajdziesz. nie zaslugujesz na szacunek. bo masz przed ślubem już cipcie wyśmiganą

Gość gość
to nie ma znaczenia w ilu związkach się było, niektórzy z maniakalnym uporem szukają partnera i bez skutku. Nie ma miłości, jest układ, dobierają się dwie osoby, które razem chcą coś osiągnąć w życiu. Tak jak z religiami, ludzie sobie coś usrali z tą miłością i wierzą, że przyjdzie. Każda nowa znajomość jest czystą kartką i nikt nie wie, z kim kto, ile razy, dlatego można źle trafić, bo to jest loteria i ryzyko. Nikt nie ma pieczątki na czole, że jest tym, za kogo się podaje. Potrzeba czasu, żeby się przekonać, kto zdzira, kto *****cz pospolity i tyle. Ja wiem z doświadczenia, że ci, którzy się do siebie w szkole przykleili i na początku studiów jakoś razem wytrzymują, założyli rodziny, a reszta błąka się bez przydziału i straciła wiarę w takie głupoty jak miłość

Gość gość
Jestem kochający i normalny ale straszne brzydki wręcz paskudny jesteś w stanie to zaakceptować.

Myślę, że na pewno nie na forum :P A texty o "wyśmiganych c****ach" są co najmniej nie na miejscu