Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrodzony pociąg kobiet do tępoty umysłowej u samców

Polecane posty

Gość gość

wyjaśnia ich preferencje i upodobania do czarnych mężczyzn, którzy jak wiadomo inteligencją nie grzeszą. Kobiety to ameby intelektualne, toteż wybierają sobie podobnych. Nie można mówić, że kobieta to stworzenie, mające jakieś potrzeby intelektualne. To zwyczajne prymitywne zwierzęta o szczebel gorsze w ewolucji niż biali mężczyźni.

Gość Panszalony
uhm.. za to ty błyszczysz intelektem :) Weź lepiej zimny prysznic

Gość gość
14:02 Ale suchary

Gość gość
a ty pewnie masz się za wielce inteligenta, co? haha :D skończ już frustracie, pewnie prócz tej rzekomej ynteligencji nic innego nie masz - ani wyglądu ani ciekawego charakteru, dlatego każda cię olewa, co komu po samym tylko wysokim IQ skoro osoba jest niepociągająca, apatyczna i nudna?

Gość gość
Tylko prymitywne pobudki nimi kierują :)

Gość gość
Jakże łatwo przyłapać kobietę na tym co jest dla niej najważniejsze. W wyzwiskach pierwsze po czym jedzie to brak wyglądu, choć zapytana o najważniejsze cechy u mężczyzny zacznie ględzić wpierw o cechach charakteru. Prawda jednak wychodzi na jaw w najmniej oczekiwanych momentach.

no.. popatrz :) a ty byś pewnie wziął najbrzydszą babę świata za żonę, żeby tylko błonę miała i dobrze gotowała, a! i słuchać by się chciała

Gość gość
Autor - Frustrat a la krecha.

Gość gość
Gdyby pociągała mnie tępota umysłowa, to uznałabym autora tematu za bardzo atrakcyjnego.

Gość gość
Typowe :D Żadna mnie nie chce --> frustracja, mizoginia --> wejdę na babskie forum i napisze, co o nich myślę

Gość gość
Miałam to samo. Byłam kiedyś niewidzialna dla facetów, więc wymyślałam, że to debile i miałam im za złe fakt, że byłam niewidzialną, nieatrakcyjną szarą mychą, bo to oczywiście ich wina. :D

Gość gość
Prawda jest jednak taka, że gdyby autor był ciachem to mógłby po was jechać, tłuc was po ryju, być tępakiem, a i tak byście mu oddawały pokłony, ciągnęły i złego słowa nie powiedziały. Jedyne co warunkuje u was nastawienie pozytywne/negatywne do faceta to jego wygląd i pewność siebie. Jeśli posiada te cechy, ale jest zerem moralnym, mordercą seryjnym, czy innym świrem to może na was psy wieszać do woli, a i tak nie odważycie się otworzyć ryja w geście sprzeciwu, chyba, że po to, by wziąć jego k****a.

Gość gość
14:42 Jest to tak samo prawdziwe jak stwierdzenie, że piękna kobieta mogłaby cię rżnąć w doopę dildem z kolcami i byś nawet nie pisnął. Chociaż... Może... to jest prawdziwe. :)

Gość gość
1. autorze przemily pewnie nie raz zrobiles sobie dobrze patrzac na "filmik" z brazowa panienka :) 2. jestem kobieta i chyba rasistka, booo nie wyobrazam sobie nawet seksu, a co mowic o milosci z ciemnoskorym = przykre ale prawdziwe (zaznacze tylko ze mam bardzo dobrych znajomych ciemnoskorych, ale milosci z tego nie bedzie, ani przygodnego seksu) 3. Kobieta to istota ludzka tak jak mezczyzna i jesli jej sie podoba ciemnoskory mezczyzna, to go sobie bierze!!! :D :D :D A zakompleksieni nieudacznicy beda mieli g..la no i niech maja.