Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dodając zdjęcia noworodka na fb, podajecie jego wzrost i wagę?

Polecane posty

Gość gość

To wygląda jakbyście prezentowały jakieś zwierzę na sprzedaż:O tragedia jakaś...np.Julka 3270 gramów i 53 cm. Leczcie się[cześć]

Gość gość
Dla szpanu

Gość gość
To takie coś też może być szpanem? Przecież takie pierwsze zdjęcie,to przedstawienie dziecka . To tak jakbym przedstawiała komus moją siostrę i powiedziała : to jest Ania, 52 kg i 165 cm:O

Gość gość
Hmm co prawda nie mam fejsbuka ale myślę że ludzie tak podpisują bo często wlasnie inni o to pytają. A ile ważył, ile wzrostu itd. Przynajmniej mnie różne koleżanki czy rodzina pytali, ale nie widzę w tym nic złego.

Gość gość
Według mnie to chore i głupie.

Gość gość
A wg mnie normlane. To pierwsze pytanie jakie zadają ludzie młodym rodzicom.

Gość gość
Dziwne, bo ja jakoś nikomu nigdy nie zadałam takiego pytania. I zgadzam się z autorką, ze to poniżające w stosunku do dziecka. Gorzej niż koń na sprzedaż.

Gość gość
Co autorko, nie mozesz zajsc w ciaze? Dlugo sie juz starasz i nie wychodzi?

Gość gość
Myślę że niektorzy ludzie tutaj mają jakieś paranoje, wszystko im przeszkadza o wszystko się czepiają. Czy nie potraficie się po prostu cieszyć życiem zamiast siedzieć i wszystko krytykować?

Gość gość
Nie wstawiam zdjęć na FB, ale jak wysyłałam najbliższym mms to pisałam ile córka ważyła i miała cm, bo przy pierwszym dziecku wszyscy o to pytali. A ty autorko cóż. Moze czas [rzestać się jarać czyimś opisem zdjecia na fb

Gość gość
Zeby takim jak ty skakał gul do gory ze złości ze ktos urodził 4kg dziecko

Gość gość
Nie mam fb ale powiem ci... Zazwyczaj jak dowiemy się, że koleżanka urodziła to odrazu człowiek pyta ile dziecko ważyło i ile miało cm.

Gość gość
14:56 4 kg to nie jest powód do zazdrosci,ludzie myślą boże takiego kloca urodzila

Gość gość
Hahaha wiedziałam ze uderzy po oczach :D zaraz zwróciłaś uwagę na te sławetne 4kg

Gość gość
gość dziś Zeby takim jak ty skakał gul do gory ze złości ze ktos urodził 4kg dziecko xxxxxxxxxxxxx Kto zazdrości komuś rozwalonego c****a ?

Gość gość
15:29 a czemu miałam nie zwrócić? 4kg to sporo jak na noworodka,sama urodziłam syna miał 3170 i łatwo nie było chociaż był mały miał 49 cm,a rodzic dziecko co ma prawie kg więcej to można tylko wspolczuc rodzacej

Gość gość
a po co w ogóle te zdjecia bachorów? milion takich samych w albumie, jak żre, jak leży, jak siedzi, jap*****le.. do znudzenia, ja sama juz kojarze jak wyglada dzieciak, a np nie pamietam jak wyglada jego matka - moja kolezanka ahahahah

Gość gość
Zobacz autorko jak rzuciły się z pianą na pysku te poy/ebu/ski co prosto z porodówki podczas szycia pisssdy juz wrzucaja foty gówniaków, jakby kogos obchodziło ile kg rozerwalo im pochwę

Gość gość
W zyciu bym.nie pokaxala dziecka na fb po co??dla was jest pikny...dla reszty nie koniecznie...kazda mysli ze jej dziecko jest naj..... a zwykle to nie prawda..i potem komenty ludzi jaka brzydka jakue uszy itp

Gość gość
ja nie mam zdjęć syna na fb i nigdy nie miałam. Syn ma 17mcy

Gość gość
Byc moze rodziła przez cc tego 4kg noworodka i ma cała cip/kę. Obecne ludzie sa wyżsi niz kiedys i waga noworodków idzie w gore a dodatkowo dochodzi szereg innych przyczyn zdrowotnych wiec wyśmiewanie takiej masy ciała dziecka jest kiepskie. Ty rodziłas dziecko 3100 krotkie bo 49cm wiec i te ktore maja po 4kg czesto sa o 10cm dłuższe wiec i inaczej urodzić. Porod łatwy/trudny nie zalezy od masy ciała dziecka jedynie.

Gość gość
Większość dzieciaków jest brzydka i łysa, a wariatki ledwo zejdą z łóżka porodowego, to od razu dodają foty tych brzydali

Gość gość
chwala sie przeciez to taakie osiagniecie- urodzic dziecko :)

Gość gość
Czesto jedyne

Gość gość
gość 21:10 nie pisz tak o dzieciach bo sama też taka byłaś ;) ale masz rację i ja szczerze to przyznam, że mi inne dzieci odrazu po porodzie się nie podobają, mój synek był najpiękniejszy - dla mnie! nigdy bym go takiego nie pokazała na fb (ani w ogóle nie pokazuje a ma już prawie 1,5 roku) bo wiem, że inni by na to patrzec nie chcieli

Gość gość
Najpierw zaczyna się od zdjęcia z wagą i wzrostem, a potem....mam już tydzień, mam już dwa tygodnie, mam już miesiąc, tak pieknie podnoszę głowkę, tak ślicznie leżę na brzuszku, tak pięknie jem(dzieciak upiertolony żarciem ze słoiczka) tak ślicznie siędzę, mam już pierwszy, drugi czwarty, dziesiąty ząbek, sama stoję, pierwszy kroczek....nosz k****a:O