Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dość mam już tej posranej pogody :o kolejny weekend z doooopy :o

Polecane posty

Gość gość

Mieliśmy jechać na spływ kajakowy i gó/wno za przeproszeniem bo ma lać cały weekend. Wczoraj co innego zapowiadali, dziś co innego widzę na wszystkich prognozach :o A rezerwację kajaków trzeba robić 2 tygodnie wcześniej. No nie przypuszczałabym, że po 35 stopniowej hicówie nagle zrobi się z tego 15! Nie potrafią w XXI wieku nawet w miarę zbliżonej prognozy pogody podać do tego co ma nadejść :o szkur/va jego mać! Mamuśki co robić w cholerny deszczowy weekend z dzieckiem 4 letnim? Bo w domu zwariuje z nim a teraz nie mam absolutnie pomysłu bo weekend był zaplanowany na powietrzu a nie w budynkach... :(

Gość gość
Tak to jest jak ludzie nie szanuja środowiska, smieca, pala byłe co. Klimat sie zmienia, prognozy sa opracowywane na podstawie poprzednich dekad i jak maja ja przewidzieć jak klimat tak diametralnie sie zmienia? Nie ma szans... Co do czasu wolnego, moze idź z dzieckiem na jakąś sale zabaw, do aquaparku, do kina, idź do zoo. Przecież nie musi byc 30 stopni, jak nie pada np wyjsz z nim do parku, cokolwiek.

Gość gość
No właśnie problem w tym, że u nas cały weekend ma lać :o Bawialnia godzina dwie basen też tyle max. Dłużej nie wytrzyma mi dziecko. A reszta dnia lipa eh :( cały tydzień człowiek pracuje czeka na ten wolny weekend i musi spędzić go w domu. Dobija mnie to

Gość gość
Moze zdobycie jakieś ciasto czy ciasteczka? Trochę czasu to zajmuje, a jaka frajda dla dziecka jak pomoże mamie w kuchni i wyjdzie z tego cos słodkiego :)

Gość Fajnie jest
Faktycznie masz ogromny problem.Z tego co słyszałam w mediach, nie wszędzie będzie padało.Oby tylko takie zmartwienia były:D

Gość gość
A jak jest gorąco, to narzekacie, typowe polactwo.

Gość gość
17:12 Życzę Ci tak żywego dziecka jakie ja mam. W jeden dzień jest w stanie przewrócić mi 70 metrów do góry nogami. Nie ma nic w domu co by go zajęło dłużej niż 30 minut. Próbowałam już wszystkiego niejednokrotnie. On musi być na powietrzu albo między dziećmi. Natomiast w domu z nami po prostu tak broi bo się nudzi w 4 ścianach, ze to jest nie do pojęcia... :o

Gość Fajnie jest
Teraz patrzyłam pogodę.Mówią że od niedzieli będzie słonecznie i ciepło, od poniedziałku wracają upały.Pasi?:D

Gość gość
czytam i oczom nie wierzę! widać że w życiu nie miałyście poważnych problemów....

Gość gość
Tutaj pisze się o samych d**erelach.Żadnych rozsądnych tematów.Małolaty mają wakacje i zmyślają tematy.

Gość gość
dlatego już od lat nie planuje urlopu w Polsce, najbardziej współczuję tym co nad naszym morzem wypoczywają. tłoczno, drogo i zimno...