Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z jakiego powodu zamachy są akurat we Francji?

Polecane posty

Gość gość

Czy dlatego, że żyje tam dużo brudasów, czy może jakieś między nimi zatargi istnieją? Kto wyjaśni mi?

Gość gość
bo francuzi to zdegenerowane zboki i dewianci więc muzułmanie ich najbardziej nie znoszą

Gość gość
dobrze to tlumaczyla dzis pani z PiSM dla tvn24 biznes i swiat: 1. historyczne powody - obecnosc Francji w XIX w. Egipcie i tamtych rejonach 2. poklosie kolonializmu 3. wielki udzial FRA w koalicji przeciwko ISIS (FRA lotnictwo bierze w tym udział od 2014r.) - a ze stracili oni ost. wpływy nad kontrolowanymi wczesniej 50% obszaru Iraku i 25% Syrii to teraz gdy pętla im się zacisnęła na szyi to biorą odwet na FRA, na niczego niespodziewających się cywilach. 4. ponoć miesiąc temu ISIS wydało jakieś pamiątkowe księgi na rocznicę powstania ISIS - tam wzywa sie do zamachów we FRA. 5. ponoć FRA to jedyny kraj europejski wymieniany wprost we wszelkich przekazach tych kundli nawołujących do dokonywania zamachów terrorystycznych (inne kraje: Australia, USA).

Gość gość
francja ma 15% ludności muzułmańskiej

Gość gość
Dziękuję bardzo :) To straszne, niewinni ludzie giną.. Wszyscy się czują zagrożeni, strach podróżować, dobrze, że jestem po urlopie i go przeżyłam...