Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to ja gość od Namysłowa nagram kolejne filmiki

Polecane posty

Gość gość

Ale nie o Namysłowie bo już nagrałem nagram jakieś inne ale nie mam pomysłu na jaki temat

Gość gość
Up

Gość gość
Nagram filmik dziś w Namysłowie ale to będzie na inny temat ale jeszcze nie mam pomysłu:(

Gość gość
przede wszystkim upośledzony mateuszku nie nazywaj się "gościem" od namysłowa, bo to nie licuje z twoim debilizmem. powinieneś się tytułować "bęcwał od namysłowa", "głupek od namysłowa" albo "debil od namysłowa" itp.

Gość gość
Usuwam konto NA YOUTUBE POKŁÓCIŁEM SIE ZE STARYMI I KAZALI MI USUNĄĆ KONTO I MÓWILI ŻE NIE ŻYCZĄ SOBIE BYM NAGRYWAŁ JAKIEKOLWIEK FILMIKI BO SIE TYLKO OŚMIESZAM :(

Gość gość
Zamieszczę ostatni filmik ale bez zgody moich starych bo jestem pełnoletni ale jak się sprzeciwie to matka powiedziała że mogę pakować walizki albo łagodniej mnie potraktuje i mi odetnie Internet lub hasło do neta zmieni jej nie zależy :-o jak odetną mi neta to co ja zrobię? Albo jak mnie z domu wypieprzy to co do Namysłowa pod most pójde? (akurat do Namysłowa) bo tam są najbliższe mosty żeby np do Wrocławia pojechać to mnie nie stać tylko rodziców bo oni mają firmę :-o a ja jestem golodupcem

Gość gość
Bo to nie jest twoja stara homocwelu bo prawdziwa dała cię do wymiany jak się pampers w ciebie zesrał ale nie martw się mieszka w Jutrosinie

Gość gość
NAWET w NAMYSŁOWIE LUDZIE MNIE MAJĄ ZA DEBILA JAK DZISIAJ SZEDŁEM PRZEZ NAMYSŁÓW NAGRYWAJĄC FILMIKI TO KAŻDY KTO PRZECHODZIŁ TO GAPIŁ SIĘ NA MNIE JAK NA DEBILA DOBRZE ŻE NIKOGO ZNAJOMEGO NIE WIDZIAŁEM BO BY BYŁA SIARA SAMI NIEZNAJOMI MNIE WIDZIELI ALE TO JESZCZE PRZEŻYJE

Gość gość
Jutrosin to gdzieś nad morzem czy gdzie ? Pierwsze słyszę o takim zadupiu :-o

Gość gość
Dobra sprawdziłem sobie Jutrosin to 7 tysięczne miasteczko gdzieś koło Rawicza w województwie wielkopolskim

Gość gość
Jutrosin w województwie wielkopolskim w powiecie rawickim w gminie Jutrosin !! Tam mieszka prawdziwa stara homocwela od meliny Namysłów co go oddała do wymiany po tym jak się własny pampers w niego zesrał a starzy z którymi mieszka teraz a nie są nazywają się Kołbuc

Gość gość
Co mnie jakaś wiocha Jutrosin obchodzi nie obrażaj mnie