Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

życie samotnych kobiet po 30stce jest straszne

Polecane posty

Gość gość
Bogaty też może być.

Gość gość
gość dziś gość dziś jest cos pomiędzy pustaku oczekująca fotomodela z niewiarygodnie piekna damska twarza faceta No pewnie. Albo model, a brzydale niech spadają :D

Gość gość
Ja nie wymagałam przystojniaka czy bogatego i co, też jestem sama, w dodatku z dzieckiem i po rozwodzie, bo mężusiowi się znudziła rola męża i ojca,pracować mu się odechciało, za to zaczął pić. Tylko ja akurat na ten moment się cieszę z mojej samotności, mogę odetchnąć po tych nerwach w małżeństwie. A wyjść można niekoniecznie z facetem. Ja wychodzę z przyjaciółką, ze znajomymi, z dzieckiem do kina, nad jezioro,na rowery z moją mamą. Nawet teraz wychodzę więcej niż z mężem, bo on był z tych co to do kina nie chce iść, bo tv w domu jest...

Gość gość
gość dziś brawo zostaniecie same i dobrze macie karę, że przecietna baba z oceną 5/10 chce faceta 10/10 no heloł to już nawet zadbany nie wystarcza! Nie marudz. Weż sobie jakąś 2/10, na pewno narzeka na brak powodzenia,. to może się skusi :P

Gość gość
gość dziś I co z tego rozwiodłaś się z modelem to zostałaś sama :D trololo

Gość gość
Dlaczego masz brać coś gorszego .

Gość gość
gość dziś Ja nie wymagałam przystojniaka czy bogatego i co, też jestem sama, w dodatku z dzieckiem i po rozwodzie, bo mężusiowi się znudziła rola męża i ojca,pracować mu się odechciało, za to zaczął pić. Tylko ja akurat na ten moment się cieszę z mojej samotności, mogę odetchnąć po tych nerwach w małżeństwie. A wyjść można niekoniecznie z facetem. Ja wychodzę z przyjaciółką, ze znajomymi, z dzieckiem do kina, nad jezioro,na rowery z moją mamą. Nawet teraz wychodzę więcej niż z mężem, bo on był z tych co to do kina nie chce iść, bo tv w domu jest... ooo Uważaj, bo Cię tu zaraz jacyś zjadą, że jako samotna matka, powinnaś się cieszyć, że w ogóle jakiś facet zwróci na Ciebie uwagę. Albo brać się za 20 lat stwrszych, albo rozwodników z dziećmi. Albo ci napiszą, że samaś sobie winna, bo za męża mogłas wziąć jakiegoś porządnego i cichego faceta, no ale poleciałaś na modela albo bad- boya to masz za swoje .

Gość gość
gość dziś gość dziś I co z tego rozwiodłaś się z modelem to zostałaś sama smiech.gif trololo HAHAHA NIE MOGE, a mówiłam, ze Ci napiszą, że wybrałas modela albo bad boya za męża to masz za swoje HAHAHAHA

Gość gość
Boze jaka zenujaca mentalnosc. Wyjedzcie do normalnego kraju gdzie osoba bo 30tce jest mlodziakiem

Gość gość
gość dziś dlaczego masz brać modela jak jesteś paskudna wytłumacz :D

Gość gość
gość dziś gość dziś dlaczego masz brać modela jak jesteś paskudna wytłumacz smiech.gif Takie mam hobby :D:D:D:D:D

Gość gość
Samotnej matki już nikt nie tknie. Prędzej pójdę w ślinę z trędowatą niż zabiorę samotną matkę do kina bo zaraz będzie sobie wyobrażała Bóg wie co.

Gość gość
gość dziś Samotnej matki już nikt nie tknie. Prędzej pójdę w ślinę z trędowatą niż zabiorę samotną matkę do kina bo zaraz będzie sobie wyobrażała Bóg wie co. Spoko paskudo i tak zadna na ciebie nie leci. :P No moze jakas tredowata :P

Gość gość
Żebyś się nie zdziwiła. Tak się składa, że jestem modelem :D

Gość gość
gość dziś Żebyś się nie zdziwiła. Tak się składa, że jestem modelem smiech.gif A gdzie twoja modelka?

Gość gość
modelki są brzydkie

Gość gość
Jan Pawel 2 powiedzial wymagajcie od innych, nawet gdyby inni nie wymagali od was a ja wymagam od siebie i innych i cale zycie sama, w swojej samotnosci ale idzie sie przyzwyczaic, bo nie mam wyboru nikt mnie nie chce a ja nie chce takiego ktory nie chce mnie.

Gość prawie30tka
Dołączam do Was, chociaż mam 28 lat. Jednak to już bardzo blisko 30-tki. Jest bardzo ciężko kogos znaleźć. Mam wrażenie ,że moja uroda i energia przygasła, nie mam gdzie kogoś poznać. Został internet a tam same oszołomy.