Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piata cesarka

Polecane posty

Gość gość

Kochane. mam do was pytanie. czy sa tu mamy po 5 cesarkach? jak je przeszlyscie? mam przyjaciolke po przejsciach. miala juz 4 cesarki. marzy o dziecku. prosze nie oceniac tylko odp :) dodam ze lekarz (ktory jest mega dobry) nie widzi przeciwskazan

Gość gość
Wątpie by lekarz nie widział przeciwwskazań. Mam koleżankę po 4cc w ostatniej ciąży pękła macica...

Gość gość
no lekarz jej powiedzial ze ma bardzo silny organizm, z macica nie ma problemow.. wiadomo ze uwazac bedzie musiala jakby co..

Gość gość
18:11 mi w 2 ciazy pekla macica, 4 lata po cc wiec chyba nie ma reguly. To nie lata 70 i inna technika ciecia, wiec kolejna ciaza po cieciu nie jest juz zwiazana z zagrozeniem zycia

Gość gość
Każda operacja to ryzyko utraty życia, za bezpieczne uważa sie 2cc każda kolejna to wysokie ryzyko.

Gość gość
Mając już 4 dzieci kobieta powinna szanować swoje zdrowie a nie narażać sie na 5cc, po 5 zechce pewnie 6 etc ja bym psychologa doradzała.

Gość gość
tak jak pisalam. kolezanka jest po przejciach. zostalo jej 1 dziecko. i chce rodzenstwo. zeby samo nie bylo. dlatego prosilam o wpiksy osob ktore przeszly 5 cesarek

Gość gość
Kto pisał że ma 4 dzieci?

Gość gość
Matko Boska z 4 dzieci zostało jej 1 ?! To wyjaśnia chęć posiadania kolejnego dziecka, jednak moim zdaniem to ryzykowne, zreszta ja w drugiej mało życia nie straciłam wiec różnie z tym bywa.

Gość gość
Wypowiedź o 4cesarkach nasunęła myśl że ma 4 dzieci..

Gość gość
Autorko poradz się lekarza a nie kafeterianek które nic nie wiedzą a tylko spluna na ciebie jadem. Jeżeli lekarz mówi ok to chyba wie co mówi. Ja też jestem po przejściach. Po pierwszej cc zmarło mi dziecko. Rok później zaszlam w drugą ciążę za pozwoleniem lekarza miałam drugą cc. Żadnych komplikacji. Planuje jescze dzieci Ale muszę się nieco zregenerować. Życzę powodzenia. I glowa do góry!

Gość gość
Ja bym na miejscu Twojej koleżanki zaciągnęła opinii kilku lekarzy - najlepszych w okolicy. Przedstawiła każdemu całą dokumentację itp. Jeżeli każdy z nich by powiedział że można zaryzykować to może bym się odważyła.