Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj maz mial dzis w pracy wypadek

Polecane posty

Gość gość

maszyna wciagnela u reke i ma polamane 3 palce.czy ktos wie jak dlugo trwa leczenie. narazie ma zwolnienie na 4 tyg.

Gość gość
Mo pewnie standard, jak po złamaniu. Mój mąż też miał wypadek w pracy ale obrażenia twarzo czaszki. Koszmar brrrr

Gość gość
wracajac ze szpitala spotkalismy znajomego fizioterpaeute. zaproponowal juz rehabilitacje(im szybciej tym lepiej) i w poniedzialek maz idzie na zabiegi polem magnetycznym. ma za zadanie przyspieszyc zrostowi paliczkow

Gość gość
maz zalamany bo jest na okresie probnyn.i ze nie przedluza mu umowy. i ciagle to powtarza.

Gość gość
ale jesli byl to wypadek w pracy to trzeba jak najwiecej wyciagnac od pracodawcy, zbieraj rachunki itp gdyby bhp mu kazal cos podpisywac niech uwaza co czyta

Gość gość
afera straszna na firmie.policja,inspekcja pracy, bhp. bo to duza firma.

Gość gość
Wiem ze to malo pocieszajace ale zus dobrze placi za uszczerbek na zdrowiu. W 2010 roku skrecilam nadgarstek w pracy i dostalam 4,5 tys.

Gość gość
o jezu, moj kochanek tez mial wypadek dzisiaj w pracy. Nie wierze ze to zbieg okolicznosci. Łajdak jeden!!!!!!!!!!! A obiecywal ze z zona nic go nie laczy tylko wspolne sprawy domowe!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ja miałam złamane 3 palce u prawej reki, w tym 2 z przemieszczeniem. Po 4 tygodniach zdjęli gips, po 5 dniach z ręką było wszystko w porządku.

Gość gość
gość dziś Ciekawe czy żona (autorka) już suszy głowę mężowi? hehehehehe

Gość gość
maz ma zlamane 2 palce- paliczki srodkowe.reka lewa. palce wskazujacy i srodkowy. oraz lekkie zmiazdzenie 4 i 5 palca.

Gość gość
z czym mam suszyc glowe?

Gość gość
Zwolnienie płatne 100%

Gość gość
to wiem.

Gość gość
gość dziś z czym mam suszyc glowe? To przeczytaj wpis z 18:33

Gość gość
od dzis mam urlop 2 tyg.. 7.30 spie a tu telefon. patrze maz( dziwne bo w pracy nigdy domnie nie dzowni) mowi spokojnym glosem mialem wypadek. jade do szpitala. szybko sie ubralam, umylam zeby i do szpitala. o 8 juz bylam. czekam czekam. tu pojechal na zdjecie , potem dostalm kroplowke.o 9.30 pojechali i decyzja jada dalej do innego miasta do szpitala.nogi jak z waty. ze to cos bardzo powaznego.myslalam ze zostanie w szpitalu biegiem do domu. spakowalam ubrania meza, pizame to co najpotrzebniejsze. i jade do szpitala. maz dzowni ze nie potrzebnie go wiezli do innego miasta. po 2 h bylam juz u niego. do tej pory nie wiem jak ja dojechalam samochodem. ale na codzien neruws ze mnie starszny ale w tej sytuacji bylam mega spokojna. dziwne to.

Gość gość
samochodem jezdze ale od nie dawna mam prawko. jezdzilam do tek pory sama tylko po miescie.a jak gdzies dalej to z mezem. nie myslalam o strachu tylko o tym by jak najszybciej byc juz w szpitalu u meza.

Gość gość
No ale mąż Cię zdradza

Gość gość
ciekawe kiedy i z kim. z pracy zawsze wraca odrazu do domu.

Gość gość
Dziewczyna tam wyżej napisała, że jej kochanek też miał dziś taki sam wypadek. To chyba nie przypadek? Nie uważasz? Może ma kochane w pracy? Ja bym się przyjrzała mężowi

Gość gość
to ja z 18:33 JESTEM WSCIEKLA NA tego sk!@@urwysyna, szkoda ze mu jaj nie wciagnelo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mowil ze mnie kocha a z zona sie nie dogaduje bo to babsko go nie rozumie!!!!!!!!!!!! a tu takie cos!!!!! to ja powinnam przy nim być, to mi mowil ze mnie kocha nad zycie i chce ze mna przyszlosc planowac i zalozyc rodzine!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Nie wierz temu trollowi z gimbazy bo on zawsze tak trolluje jak ktos opisujr ze cos maz zrobil lub. Cos mu sie stalo to ze to jej kochanek a inne wredoty tylko pomagaja mu. Takie to babska wredne, zycze mezowi wszystkiego dobrego i Tobie mniej stresu. Tak dlugo jak trwa leczenie chorobowe mu sie nalezy. Nawet jak sie skonczy umowa o pracy. W razie czego znajdzie inna. Nie zwolnia go bo sie beda bali ze bedzie chodzic po sadach gazetach i inspekcjach pracy. Bedzie dobrze..glowa do gory

Gość gość
wlasnie zrobilam mezowi zastrzyk przeciw zakrzepowi. moj 1 w zyciu zastrzyk. czy moglam cos zle zrobic? wstrzykac zle? niebede spac tylko obserwowac czy nic sie nie dzieje.

Gość gość
maz zaczal prace w czerwcu. a umowe ma do konca sierpnia. takze zobaczymy jak to bedzie.

Gość gość
Tego zastrzyku sie raczej nie da zle zrobic, w brzuch robilas?

Gość gość
tak w brzuch.

Gość gość
gf

Gość gość
Mąż ją zdradza na prawo i lewo a ta jemu usługuje, boooshheeee

Gość gość
maz napewno mnie nue zdradza. zadnych lewych telefonow, zadnych wyjsc. wiec jak i gdzie ma mnie zdradzac???????????????

Gość gość
noc spokojna., przespał cala.