Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgość1

mam takiego znajomego

Polecane posty

Gość gośćgość1

którego poznałam 6 lat temu i od tego czasu ten gość ożenił się, wybudował dom, i urodziła mu się dwójka dzieci. I właśnie na jego przykładzie widzę dobitnie jak bardzo moje życie jest beznadziejne i pozbawione sensu. Ja 6 lat temu byłam w dokładnie takim samym miejscu jak teraz. Nie wydarzyło się dosłownie nic :( Tylko tyle że jestem starsza i mam trochę więcej pieniędzy niż wtedy. A w życiu prywatnym jestem 27 letnią dziewicą która nawet nie był na randce :( I nie mam pojęcia dlaczego tak jest. Inni ludzie coś przezywają, coś się u nich dzieje a ja stoję w miejscu i za cholerę nie umiem ruszyć do przodu :(

Gość gość
Mam dokładnie tak samo jak ty :]

Gość Turkuć
Każdy ma takich znajomych co im się życie udało, ale też są tacy którzy mają gorzej. Niedawno dowiedziałem się że znajomy który mieszkał w tym samym bloku co ja zaginął podczas wspinaczki górskiej. Nawet jego cała nie odnaleziono.

Gość gość
Moze przestan wylewac swoje zale na kafeterii i rob cos ze swoim zyciem

Gość gośćgość1
a co mam zrobić?

Gość gość
A skad ja mam wiedziec czego ty chcesz od zycia? Skoro napisalas, ze stoisz w miejscu, to zacznij robic cos, co sprawi, ze ruszysz do przodu. Pomysl co by cie usatysfakcjonowalo i dzialaj.